Afslankprogramma

“In 2002 ben ik zelf 25 kilo afgevallen. Ik ben nog steeds op gewicht. Met de afslankmethode die mij weer energie en zelfvertrouwen gaf, heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen.”

Dick Sandbergen

Gun jezelf een nieuw leven

Suikervrij

De methode is suikervrij om de insulinespiegel zo laag mogelijk te houden. Daardoor vermindert ook het hongergevoel.

Vetarm

De methode is zo vetarm mogelijk. Zo krijgt het lichaam de kans om vetreserves in het lichaam aan te spreken en af te breken.

Voedingssupplementen

De voedingssupplementen versterken de conditie en vullen het normale voedingspatroon aan.

Persoonlijke begeleiding, ook online

Total Body Balance laat je niet ‘zwemmen’. Van je afslankcoach krijg je zelfs bij het online afslankprogramma persoonlijke begeleiding en helpt je zo om je afvaldoel echt te bereiken.

Start vandaag nog met ons afslankprogramma!

Kies voor het afslankprogramma van Total Body Balance en start met afvallen! Als je wilt afslanken via een online programma, zit je helemaal goed bij ons. Waarom? Omdat het werkt. Alle succesverhalen sinds 2003 laten zien dat deze methode van suikervrij en vetarm eten, werkt.

Online afvallen via een afslankprogramma hoeft je niets te kosten

Total Body Balance, gevestigd in Vught en Helmond, heeft een online afslankprogramma dat diverse voordelen biedt. Dit programma kost erg weinig, dus je kunt op heel voordelige wijze online afslanken. Eigenlijk kost afslanken je niets, als je kijkt wat je uitspaart tijdens en na je afvaltraject. Met een afslankplan van Total Body Balance ga je niet alleen anders eten, maar ook minder. Dat is belangrijk, want ieder pondje gaat door het mondje. Als je nu een gemiddelde alcoholdrinker bent, is het effect extra sterk. Tel het maar eens op: twee glazen wijn of twee biertjes per dag tikt aardig aan. Als je dat per maand overhoudt, ben je al een eind op weg naar een kosteloos afslanktraject.

 

Wat bieden wij jou?

  • Wekelijks online begeleiding bij het afvallen (telefonisch of via Skype/Facetime): 10 minuten
  • Wekelijks voedingssupplementen bij je thuis bezorgd
  • Wekelijks inzicht in de voortgang van jouw afslankprogramma en tips & advies
  • Toegang tot meer dan 600 gezonde recepten: haast iedereen vindt ze lekker, kan ze maken en geen ingewikkelde ingrediënten
  • Boodschappenlijst
  • Gegarandeerd op een verantwoorde manier een gezond gewicht bereiken
  • Blijvend resultaat

Meld je aan voor ons programma

Profiteer van alle gezondheidsvoordelen van een verantwoorde levensstijl en maak gebruik van de mogelijkheden om online te starten met afslanken. Hierdoor geniet je snel van een nieuw leven met meer geluk, veerkracht en zelfvertrouwen, zo blijkt uit eerdere succesverhalen. Dat wil jij toch ook? Meld je daarom aan voor ons afslankprogramma en start met afvallen. Heb je vragen over online afslanken? Stel ze dan door te bellen naar 088 500 9000 of door te e-mailen naar info@totalbodybalance.nl.

Call Now Button

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!