De achtergronden van je afvalmethode

Geen suiker, zo min mogelijk vet

Wij zijn gewoon open

De afvalmethode van Total Body Balance rust op vier pijlers: geen suiker, zo min mogelijk vet, voedingssupplementen en persoonlijke begeleiding. De ervaring leert dat mensen die het programma van Total Body Balance volgen, zich lekkerder en fitter voelen, meer energie hebben en minder vermoeid zijn. Dat is belangrijk, want als je moe bent, ga ja al snel de verkeerde dingen eten om aan energie te komen.

1. Van suiker word je dik!

Insuline breekt de suikers in je bloed af. Hoe meer suiker je binnenkrijgt, hoe meer insuline je lichaam aanmaakt. Die insuline zorgt er dan voor dat de vetdeeltjes in je voeding aan je vetreserves worden toegevoegd. Dan wordt je dus dik. De methode van Total Body Balance is suikervrij om je insulinespiegel op een zo laag mogelijk peil te houden. Dat heeft bovendien als voordeel dat het hongergevoel vermindert.

2. Overtollig vet moet je kwijt!

Je valt af, wanneer de vetreserves in je lichaam vrijkomen en door je spieren worden verbrand. Daarom is het belangrijk om zo vetarm mogelijk te eten. Vlees en vis kun je dus het beste grillen of stomen.
Maar suiker en vet zijn ook brandstof voor je lichaam. Ze leveren energie. Om daar geen tekort aan te krijgen, bevat het voedingsadvies van Total Body Balance vetarme koolhydraten zoals crackers en volkoren pasta. En de proteïnen in vlees, vis en zuivel houden onder meer je spiermassa intact. Daardoor hoef je niet bang te zijn voor een ‘muizensnoet’, een teveel ingevallen gezicht in verhouding tot je lichaam.

3. Voedingssupplementen verbeteren je conditie!

Door de toevoeging van verantwoorde voedingssupplementen aan je menu krijgt je conditie een oppepper. Ze gaan bovendien het hongergevoel tegen. In de supplementen zit een hoge dosis geconcentreerde melkeiwitten – oftewel aminozuren – plus de vitamines B3 en B6. Je lichaam kan zo de eigen vetreserves laten vrijkomen en omzetten in energie die dan weer verbrand wordt door je spieren. Daarom is het dagelijkse gebruik van de supplementen een noodzakelijke aanvulling op je menu. Ze helpen je om verantwoord af te vallen. Bij een normaal bewegingspatroon – zonder sport – komt er zo’n 1500 kcal per dag aan vet vrij voor verbranding.

4. Persoonlijke begeleiding houdt je op koers!

Afvallen is niet altijd makkelijk, zeker niet wanneer je er alleen voor staat. Dan zijn de dagelijkse verleidingen al snel te groot. Juist daarom krijgt iedere cliënt van Total Body Balance een afvalcoach. Die helpt je persoonlijk om stap-voor-stap naar je afvaldoel toe te werken. Eens per week ontmoet je je afvalcoach voor het bijhouden van je vorderingen en voor het beantwoorden van vragen. De praktijk bewijst steeds weer de waarde van dat persoonlijke contact. Eventueel is een Monitor-op-afstand ook mogelijk, bijvoorbeeld bij ziekte of als de vestiging van Total Body Balance erg ver van je woonplaats is.

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Vestigingen

Helmond

Hortsedijk 35
5708 HA Helmond

Vught

Industrieweg 12
5262 GJ Vught

Call Now Button

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!