Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Geert Clement

24 januari, 2022

Soms heb je die momenten in je leven waarbij je denkt de “knop” moet nu echt om.Geert Clement

Bij mij was dat begin juli 2021 na weer een Bourgondische uitspatting waarbij de kilo’s er weer aangevlogen waren.

Via een bekende werd ik attent gemaakt op het Total Body Balance concept en begon hiermee op 12 juli 2021 vol goede moed. Na een detox periode van 9 dagen, waarbij alleen de eerste 2 dagen heftig waren, kon ik beginnen aan een afval traject. In goed overleg hebben we een dieet samengesteld waarbij nog steeds veel kon en er absoluut geen hongergevoel was, denk dat dit laatste ook zeer belangrijk is omdat het anders wel erg moeilijk wordt om het voor langere tijd vol te houden.

Na een aantal maanden afvallen vond ik het wel genoeg en was ongeveer 28kg kwijt geraakt. De kunst is om consequent het dieet te blijven volgen zonder de verleidelijke zijpaden te bewandelen. Na die periode startte de stabilisatie fase en aansluitend het jaar van maandelijkse nacontroles waarvan ik nu meer dan 3 maanden, al heb afgerond.

Inmiddels eet ik meer dan voorheen en hou rekening met de samenstelling van mijn voeding. Samen met Dick zijn we tot de ontdekking gekomen dat voor mij suikers voornamelijke de boosdoener waren. Dus toetjes, koekjes, chocolade etc eet ik niet meer, en eerlijk gezegd mis ik het ook niet. Wat ik wel doe is gewoon genieten van de voeding die wel mag. Iedere dag is nu weer een feestje waarbij ik volop geniet en ‘s morgens lachend van de weegschaal kom als ik zie hoe stabiel ik blijf.

Geert Clement

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer