Hoe werkt het

In vier stappen naar een gezond gewicht

Het afvalprogramma van Total Body Balance kent vier fasen:

  1. het intakegesprek,
  2. de voorbereiding,
  3. het eigenlijke afvaltraject,
  4. de stabilisatiefase.

 

Elk afvaltraject bij Total Body Balance begint met een GRATIS intakegesprek van ongeveer een uur met je afvalcoach. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van dat intakegesprek is de meting van je gewicht, tailleomvang en vetpercentage. Ook stelt je afvalcoach je ‘Body Mass Index’ vast. Daaruit blijkt hoeveel overgewicht je eigenlijk hebt.
Verder krijg je onder meer een voedingsadvies, een lijst met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt kunt kopen en toegang tot een receptenbibliotheek met ruim zeshonderd recepten.

Afvallen begint met opruimen. Dat is nodig, omdat ieders darmen ‘vervuild’ zijn. Dat kan ook een van de oorzaken zijn dat je zwaarder bent geworden. Een goede opruiming zorgt voor een optimale start. Er zijn twee mogelijkheden: C9 en een appeldag.
Tijdens het afvaltraject meet je afvalcoach regelmatig je gewicht, vetpercentage en tailleomvang. Zo houd je zicht op je vorderingen. Ook krijg je telkens voor een week aan voedingssupplementen mee. Voor die controles, de zogenoemde Monitor-sessies, heb je elke week een afspraak van tien minuten bij Total Body Balance. Een Monitor kan eventueel ook op afstand plaatsvinden, bijvoorbeeld via de telefoon.
Als je je streefgewicht hebt bereikt, is het de bedoeling dat je weer ‘normaal’ gaat eten. Dat gebeurt in vier stappen, in totaal in zestien dagen. Zo voorkom je het jojo-effect. Deze fase begint en eindigt met een StabilisatieMonitor, een controle van je gewicht, vetpercentage en tailleomvang. Overigens is het niet verstandig om je oude eetpatroon weer op te pakken. Immers, een slanker lichaam heeft minder energie – en dus minder calorierijke voeding – nodig. In de stabilisatiefase gaat het dus om het vinden van een nieuwe balans tussen hoeveel energie je binnenkrijgt en de hoeveelheid energie die je lichaam verbruikt. Een nieuw gewicht vraagt om nieuw gedrag! De receptenbibliotheek van Total Body Balance blijft je daarbij helpen.

Wat kost het?

Op basis van je BMI kijken we hoeveel gewicht je zou moeten verliezen. We vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier afvalt en bespreken met jou hoeveel weken daarvoor nodig zijn. Je kunt mijn programma al vanaf € 29,50 per week volgen. Natuurlijk bied ik je exact het afslankpakket wat bij jou past. Je betaalt naar het aantal kilo’s dat je af wilt slanken. Je kunt kiezen uit maar liefst 3 pakketten: Total Body Solution, Premium Body Solution en de Compact Body Solution.

Bekijk de mogelijkheden

 

Zo blijf je op je streefgewicht

Total Body Balance helpt je natuurlijk om op je streefgewicht te blijven, zodra je dat eenmaal bereikt hebt.

 

Een stok achter de deur

Een PreventieMonitor is als een stok achter de deur: het is een controle van je gewicht, vetpercentage en tailleomvang bij Total Body Balance op kantoor, los van je afvaltraject. Zo’n PreventieMonitor kan incidenteel, maar je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement. Zo ben je er altijd op tijd bij, als je gewicht onverhoopt weer toeneemt. Kun je niet naar een vestiging komen door bijvoorbeeld ziekte of omdat onze vestiging te ver weg is, dan gebeurt de PreventieMonitor op afstand.

 

Het Correctiepakket helpt je door de lastige momenten

Vakantie, kerstdagen of (zaken)dineetjes: soms is het lastig om verantwoord te blijven eten zonder aan te komen. Daarom biedt Total Body Balance het Correctiepakket, eventueel samen met het natuurlijke supplement Lean. Daarin zitten twee revolutionaire ingrediënten die de opname van calorieën uit vetten en koolhydraten beperken.
Het Correctiepakket is er als je eerder een afvaltraject bij Total Body Balance hebt gevolgd. Het helpt je om niet weer langdurig te moeten afvallen. Je krijgt een voedingsadvies, voedingssupplementen en toegang tot de receptenbibliotheek met ruim zeshonderd recepten. Je haalt het op bij Total Body Balance of je bestelt het via de webwinkel.

 

Van koolhydraat- naar vetverbranding: het keto dieet

Sinds 2003 richt de methode van Total Body Balance zich dus al op koolhydraatarm eten. Natuurlijk houden we nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je kunt dan niet om Intermitting Fasting (vasten) en het Ketogeen dieet heen. Ook daar gaat het om koolhydraten beperken zodat je meer vetten kunt verbranden. Om te zorgen dat je lichaam sneller in ketose komt, maken wij gebruik van specifieke producten ter ondersteuning van deze omschakeling.

 

Zes dagen per week ondersteuning

Elke week van maandag tot en met zaterdag kun je Total Body Balance bereiken via e-mail en telefoon. Je hoeft dus niet te wachten tot je volgende afspraak. Voor urgente zaken bel je even. Als je niet direct iemand aan de lijn krijgt – bijvoorbeeld op zon- en feestdagen – spreek dan de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog?

Natuurlijk wil je zeker weten dat je een goede keuze maakt. Ik heb in de afgelopen 15 jaar al meer dan 6000 mensen geholpen met afslanken. Ik begrijp dat je misschien twijfelt of het iets voor je is. Daarom kun je alvast gratis kennismaken met mijn success methode. Schrijf je in voor het 7 dagen Slank & Fit programma en ervaar hoe Total Body Balance ook voor jou kan werken! Je ontvangt dan 7 dagen mijn tips om een goede start te maken!

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Vestigingen

Helmond

Hortsedijk 35
5708 HA Helmond

Vught

Industrieweg 12
5262 GJ Vught

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!

Call Now Button