Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Het afslankprogramma van Total Body Balance

Het afslankprogramma van Total Body Balance kent vijf fasen: het intakegesprek, de voorbereiding, het eigenlijke afslanktraject, de stabilisatiefase en de nacontroles.

✓ Bekend van TV
✓ Begeleid afslanken, ook online
✓ Jouw stok achter de deur
Het intakegesprek

Elk afslanktraject bij Total Body Balance begint met een GRATIS intakegesprek van ongeveer een uur met je afslankcoach. In dit gesprek maken we kennis, leg ik uit wat het programma precies in houdt, meten we je gewicht, bepalen we wat een realistisch streefgewicht is en maken we samen de keuze welk pakket het beste bij je past.
Verder krijg je onder meer een voedingsadvies, een lijst met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt kunt kopen en toegang tot een receptenbibliotheek met ruim zeshonderd recepten.

De voorbereiding

Afslanken begint met opruimen. Dat is nodig, omdat ieders darmen ‘vervuild’ zijn. Dat kan ook een van de oorzaken zijn dat je zwaarder bent geworden. Een goede opruiming zorgt voor een optimale start. Er zijn twee mogelijkheden: C9 of een appeldag.

Het afslanktraject

Tijdens het afslanktraject, als je gekozen hebt voor controles,  wordt iedere week je gewicht gemeten. Ook krijg je telkens de voedingssupplementen mee tot de volgende afspraak. Voor deze controles, de zogenoemde Monitor-sessies, heb je elke week een afspraak van tien minuten bij Total Body Balance. Een Monitor kan eventueel ook op afstand plaatsvinden, bijvoorbeeld via de telefoon of online.

Stabilisatiefase

 Als je jouw streefgewicht hebt bereikt, is het de bedoeling dat je weer ‘normaal’ gaat eten. Dat gebeurt tijdens deze fase van zestien dagen: de stabilisatiefase. Zo voorkom je het jojo-effect. Deze fase begint en eindigt met een StabilisatieMonitor. Overigens is het niet verstandig om je oude eetpatroon weer op te pakken, omdat een slanker lichaam minder energie nodig heeft. In de stabilisatiefase gaat het dus juist om het vinden van een nieuwe balans tussen hoeveel energie je binnenkrijgt en de hoeveelheid energie dat je lichaam verbruikt. Een nieuw gewicht vraagt om nieuw gedrag! De receptenbibliotheek van Total Body Balance blijft je daarbij helpen.

Preventiemonitor

Een PreventieMonitor is als een stok achter de deur. Een PreventieMonitor kan incidenteel, maar je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement. Zo ben je er altijd op tijd bij, als je gewicht onverhoopt weer toeneemt. Als het nodig is krijg je ook een opdracht mee om iets aan je eetpatroon te veranderen zodat je weet wat voor jou persoonlijk ervoor zorgt dat je weer aankomt. De PreventieMonitor kan op locatie en op afstand. 

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Wat kost het?

Op basis van je BMI kijken we hoeveel gewicht je zou moeten verliezen. We vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier afslankt en bespreken met jou hoeveel weken daarvoor nodig zijn. Je kunt mijn programma al vanaf € 31,50 per week volgen. Natuurlijk bied ik je exact het afslankpakket wat bij jou past. 

Een stok achter de deur

In al die jaren dat ik mensen help met afslanken hoor ik heel vaak terug dat juist die stok achter de deur de sleutel tot succes is. Het feit dat we iedere week persoonlijk contact hebben maakt voor het merendeel van mijn klanten het verschil. Daarmee behalen en houden ze hun streefgewicht veel makkelijker dan wanneer ze thuis zelf proberen af te slanken.

Total Body Balance helpt je natuurlijk om op je streefgewicht te blijven, zodra je dat eenmaal bereikt hebt.

Hoe doen we dat?

Vakantie, kerstdagen of (zaken)dineetjes: soms is het lastig om verantwoord te blijven eten zonder aan te komen. Daarom biedt Total Body Balance het Correctiepakket, eventueel samen met het natuurlijke supplement Lean. Daarin zitten twee revolutionaire ingrediënten die de opname van calorieën uit vetten en koolhydraten beperken.
Het Correctiepakket is er als je eerder een afvaltraject bij Total Body Balance hebt gevolgd. Het helpt je om niet weer langdurig te moeten afvallen. Je krijgt een voedingsadvies, voedingssupplementen en toegang tot de receptenbibliotheek met ruim zeshonderd recepten. Je haalt het op bij Total Body Balance of je bestelt het via de webwinkel.

Nog niet 100% overtuigd?

Natuurlijk wil je zeker weten dat je een goede keuze maakt. Ik heb sinds 2003 al tienduizenden afslanktrajecten met succes begeleid. Ik begrijp dat je misschien twijfelt of het iets voor je is. Wist je dat een intakegesprek altijd geheel vrijblijvend en gratis is?

Kom eens langs en dan kijken we samen wat mijn afslankmethode voor jou kan betekenen.