Kies de manier die bij je past!

Ik sta klaar om je te helpen!  Maak daarvoor snel een afspraak door een formulier in te vullen.

Op locatie

Woon je in de buurt van Helmond of Vught? In beide plaatsen hebben we een locatie en kunnen we je persoonlijk ontvangen en begeleiden.

Na ontvangst van je aanmelding zal ik contact met je op nemen om een afspraak in te plannen op de locatie die je voorkeur heeft voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat zit erbij inbegrepen:

  • wekelijkse controle op locatie
  • voedingssupplementen
  • persoonlijk overzicht
  • receptenbibliotheek
  • boodschappenlijst

 

€ 30,- per week

Gratis intake

Op afstand

Woon je verder weg of ontbreekt het de tijd om een persoonlijke afspraak te maken? Geen probleem! Ik kan je ook op afstand begeleiden. Dat kan via Skype, telefoon of hoe je het zelf wilt.

Na ontvangst van je aanmelding zal ik contact met je op nemen om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat zit erbij inbegrepen:

  • wekelijkse controle via Skype, telefoon of …
  • voedingssupplementen
  • persoonlijk overzicht
  • receptenbibliotheek
  • boodschappenlijst

 

€ 30,- per week

Gratis intake

Peter van Dongen

Ik geniet de gehele dag van complimenten, spiegels en ramen……iedereen zegt eerst wat zie je er goed uit en daarna komt voorzichtig de vraag: hoe heb je dat voor elkaar gekregen.

Nou in ieder geval niet door een crashdieet, vage schake’s of enkel een “EVDH” dieet. EVDH? Ja, Eet Voor De Helft.

Het is ons gelukt om naar Total Body Balance te gaan. Eerst moet bij je zelf de knop om, je moet de drang hebben om te willen veranderen en je moet weer van jezelf willen gaan houden. Als je dat voor elkaar hebt rest er nog maar 1 ding: begeleiding maar dan wel begeleiding die oprecht is, zonder poespas. Ons probleem was dat wij geen kennis van voeding hadden maar daarnaast ook geen rem kende bij de dingen die we lekker vinden en dat in combinatie met geen regelmaat hebben. Wij hebben bij Total Body Balance gekozen voor een traject van een jaar, in het begin dacht ik: gaan we daar een jaar over doen? Maar gelukkig was dat niet het geval. Het afvallen gaat enorm snel en op een zeer verantwoorde manier, ik voel me niet futloos of hongerig, integendeel, ik voel me energiek en krachtig. Maar de belangrijke periode komt na het behalen van het streefgewicht, het borgen van de nieuwe leefstijl. Op dit moment zitten wij niet ver meer van ons streefgewicht vandaan. Één ding weet ik zeker, ik wil nooit meer terug naar de persoon die ik was. Ik kan Total Body Balance aan iedereen van harte aanbevelen.

Peter van Dongen, Nuenen

Op 20 april ben ik begonnen en na drie maanden was mijn gewicht bereikt! Geen hongergevoel en geen moeilijke maaltijden, waardoor het heel gemakkelijk is vol te houden. Ik zou het iedereen die overgewicht heeft aanraden. Dick bedankt voor je goede en betrokken begeleiding.

Joke Daams

Ik ben normaal niet van deze reacties al wil ik er nu dolgraag eentje plaatsen. Gisteren na 4 weken TBB op de weegschaal bij Dick. En het was AMAZING!!! Zonder honger, makkelijke menu’s, en een super goed en fit gevoel!!

Maaike

Ben je jarenlang na de eerdere succesvolle, wekelijkse begeleiding van Dick het gewenste aantal  kilo’s kwijt en op gewicht gebleven, maar door privé omstandigheden weer terug bij af, wanhoop dan niet. Ook niet als je door een te grote afstand of tijdgebrek niet meer in staat bent tot de wekelijkse fysieke metingen en peptalks.

Met voor 10 weken voedingssupplementen, mijn eigen kracht, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid, ben ik 12 kilo afgevallen, heb na 16 cm verlies in tailleomtrek  weer een mooi middeltje en is de cellulite op mijn bovenbenen als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik voel me nu weer een aantrekkelijke, zelfverzekerde en gezonde  57-jarige vrouw. Met de complimenten van Dick na mijn updates via e-mail, kijk ik met veel trots terug op mijn geslaagde missie. Wat mij is gelukt, lukt jou ook. Geloof in jezelf en ga ervoor!

Succes en groetjes, Anna

Anna, op afstand afgevallen

In 2012 kwam ik in contact met TBB via mijn broer en dat bleek een gouden oplossing! Eindelijk een aanpak die echt helpt! Ik ben goed afgevallen, en mijn eetpatroon intussen veranderd. Inmiddels al twee jaar mijn gewicht prima onder controle, steeds rond de 80 kg. Ik weet nu dankzij Kitty hoe je toch heerlijk kunt eten en drinken, terwijl je je gewicht in de gaten houdt. Twee maanden geleden gekozen om even 1 week volgens de TBB aanpak weer aan de slag te gaan. Het is een vlotte methode – wel helemaal volgens het boekje uitvoeren!- en je hebt geen hongergevoel! Een aanrader voor iedereen die wil afvallen en wil nadenken over hoe een beetje bewuster eten zoveel gezonder kan zijn!

Gert Jan

Het werkt echt ik ben goed afgevallen zonder honger. Ik voel me herboren,nog 3 weken te gaan en dan spring ik een gat in de lucht zo slank als ik dan ben.

P.V. Gerwen

Ik ben 2 mei begonnen, en ben nu na 3 weken al lekker opgeschoten. Zonder honger, met heerlijke avondmaaltijden ???? Dit x gaat t m echt worden!

Christel

Erik Relou

Ik heb Dick leren kennen op een zakelijke bijeenkomst in september 2016. Toevalligerwijs kwam ik tijdens het dineer naast hem zitten. Hij vroeg me wie ik ben en wat ik voor de kost doe? Nadat ik dat had uitgelegd volgde uiteraard de wedervraag, wat doe jij dan Dick? Ik heb een bedrijf waarin ik mensen help bij het afslanken. Ik gaf aan dat het dan niet toevalligerwijs zou kunnen zijn dat we naast elkaar zijn gaan zitten vanwege mijn toenmalige corpulente omvang. Dick belde mij vervolgens op om een afspraak in te plannen. Dit heb ik in eerste instantie afgehouden omdat ik het dik zijn niet echt als een probleem ervaarde.

In de herfstvakantie ben ik met het gezin op vakantie geweest. Toen ik in een luie stoel bij het zwembad lag vroeg mijn jongste zoon of dat ik ook wilde zwemmen. Om vervolgens op te kunnen staan uit de luie stoel was voor mij een hele toer. Ik voelde me op dat moment net een walrus, welke met zijn bekende bewegingen, zich uit de luie stoel moest werken. De knop ging in mijn hoofd om en na de vakantie heb ik contact opgenomen met Dick.

Op 05 november 2016 ben ik begonnen met het afslanken. In eerste instantie heb ik een kuur gevolgd met het C9 pakket. Dit viel de eerste dagen zwaar, maar de volhouder wint. Na de eerste week was ik al 5 kilo kwijt en vervolgens heb ik het dieet opgevolgd van Dick. Elke week viel ik tussen de 1,5 en 2 kilo af, ondanks het feit dat ik me soms niet geheel heb gehouden aan het dieet. Het dieet is goed vol te houden en het wekelijks contact hebben met Dick was voor mij de positieve stok achter de deur.

Inmiddels ben ik 27 kilo afgevallen en ik voel me een stuk energieker dan voorheen. Nu durf ik aan te geven dat ik eigenlijk, toen ik nog zo corpulent was, wel een probleem had maar dit ontkende. Ik sta nu een stuk vrolijker in het leven. Ik sport meer en bewegen gaat me een stuk makkelijker af.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om het gesprek met Dick aan te gaan.

Groeten Erik Relou

Erik Relou

Dick Sandbergen

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!