Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Jos van Bastelaar

10 april, 2024

Jos van Bastelaar“Dick, mijn oprechte dankbaarheid voor je voortreffelijke begeleiding tijdens mijn afslankreis. Jouw toewijding, deskundigheid en ondersteuning hebben een significant verschil gemaakt in mijn streven naar een gezondere levensstijl. Door jouw begeleiding heb ik niet alleen mijn gewichtsdoelen bereikt, maar heb ik ook een dieper inzicht gekregen in mijn eetgewoonten en levensstijl.

De adviezen en aanmoedigingen hebben mij geholpen om in een cadans te komen waarin ik zelfverzekerd ben om mijn voortgang te monitoren en de juiste keuzes te maken voor mijn gezondheid.

Bovendien wil ik ook mijn dankbaarheid uiten aan het team van Vers Gemaekt in Helmond voor de heerlijke en voedzame maaltijden die zij hebben bereid. De combinatie van uw begeleiding en de kwaliteit van hun maaltijden heeft mijn afslankreis des te aangenamer gemaakt.

Nogmaals, mijn oprechte dank voor je en begeleiding gedurende mijn traject van 10 weken. Ik waardeer je inzet enorm en kijk ernaar uit om mijn gezonde levensstijl voort te zetten met het vertrouwen en de kennis die ik dankzij jou heb opgedaan.”

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer