Referenties

Dit vinden onze klanten

Lian Timmers

TBB verandert je leven voorgoed! Destijds woog ik 115 kilo en ben ik, met hulp van Dick, 48 kilo afgevallen.

Lees verder →

Lian Timmers

Karin van den Heuvel

29 mei 2017. Een uitzending van Anita Witzier over obesitas en de mogelijke manieren van maagverkleining waar over verteld werd, was voor mij de doorslag.

Lees verder →

Karin van den Heuvel

Joan van der Eerden

Er schuilt in mijn dikke lichaam een slanke vrouw! Dat heb ik altijd gedacht, maar nooit weten te bereiken.

Lees verder →

Joan van der Eerden

Hilde Verberkt

Het was eind oktober 2017 dat ik dacht nu moet ik echt iets gaan doen aan die kilo’s. Na 3 weken niet snoepen en opletten met wat ik eet was er nog geen gram vanaf, ik kan je zeggen dat de motivatie om te lijnen toen ver te zoeken was.

Lees verder →

Hilde Verberkt

Peter van Dongen

Ik geniet de gehele dag van complimenten, spiegels en ramen……iedereen zegt eerst wat zie je er goed uit en daarna komt voorzichtig de vraag: hoe heb je dat voor elkaar gekregen.

Lees verder →

Peter van Dongen, Nuenen

Ik ben naar volle tevredenheid 12 kilo afgevallen met de methode van Total Body Balance.
Er is een patroon in mijn leven mbt mijn gewicht. Ik val af en kom dan langzaam weer aan. Eens in de 5 jaar val ik af. Dit patroon wilde ik doorbreken.

Lees verder →

Isolde Huijbregts uit Esch

Op 20 april ben ik begonnen en na drie maanden was mijn gewicht bereikt! Geen hongergevoel en geen moeilijke maaltijden, waardoor het heel gemakkelijk is vol te houden. Ik zou het iedereen die overgewicht heeft aanraden. Dick bedankt voor je goede en betrokken begeleiding.

Joke Daams

Ik ben normaal niet van deze reacties al wil ik er nu dolgraag eentje plaatsen. Gisteren na 4 weken TBB op de weegschaal bij Dick. En het was AMAZING!!! Zonder honger, makkelijke menu’s, en een super goed en fit gevoel!!
Maaike

Marjolijn van der Steen

De maat was vol er moest wat gebeuren. Kleding paste niet meer, zat niet lekker in mijn vel, maar bleef maar door eten.

Lees verder →

Marjolijn van der Steen

Erg vaak heb ik geprobeerd wat kilo’s kwijt te raken. Helaas leidde geen enkele poging tot het gewenste resultaat.

Lees verder →

Jan uit Helmond

Paul van der Stappen

Ik was in mei op vakantie in Italië en herkende mezelf niet terug zonder shirt. De alarmbellen gingen rinkelen waarbij ik echt graag verandering wilde en er helemaal voor wilde gaan. Ik heb dan ook bij terugkomst van mijn vakantie direct een afspraak gemaakt met Dick voor een intake.

Lees verder →

Paul van der Stappen

Paul Vaessen

Mijn ervaring met Total Body Balance. Het is half december 2017, ik wil een keer iets afvallen, ik merk dat er elk jaar wat bijkomt en er gaat moeilijk wat af. Na het bekijken van het internet kom ik  verschillende diëten tegen, Dick leek mij het meest bij mij passen. Die stok achter de deur, om wekelijks langs te moeten komen. Dat is iets wat mij helpt en ondersteunt in het afvallen.

Lees verder →

Paul Vaessen

anna

Ben je jarenlang na de eerdere succesvolle, wekelijkse begeleiding van Dick het gewenste aantal  kilo’s kwijt en op gewicht gebleven, maar door privé omstandigheden weer terug bij af, wanhoop dan niet.

Lees verder →

Anna, op afstand afgevallen

In 2012 kwam ik in contact met TBB via mijn broer en dat bleek een gouden oplossing! Eindelijk een aanpak die echt helpt! Ik ben goed afgevallen, en mijn eetpatroon intussen veranderd. Inmiddels al twee jaar mijn gewicht prima onder controle, steeds rond de 80 kg. Ik weet nu dankzij Kitty hoe je toch heerlijk kunt eten en drinken, terwijl je je gewicht in de gaten houdt. Twee maanden geleden gekozen om even 1 week volgens de TBB aanpak weer aan de slag te gaan. Het is een vlotte methode – wel helemaal volgens het boekje uitvoeren!- en je hebt geen hongergevoel! Een aanrader voor iedereen die wil afvallen en wil nadenken over hoe een beetje bewuster eten zoveel gezonder kan zijn!
Gert Jan

Frans van Ettro

Tot halverwege vorig jaar was ik al meerdere keren zelf begonnen met diëten, maar ik wist dit nooit erg lang vol te houden.

Lees verder →

Frans van Ettro

Yolanda van Asten

Wat ben ik blij dat ik deze uitdaging met twee handen heb aan gegrepen!

Lees verder →

Yolanda van Asten

Ronald Meijer

Na jaren van langzame maar gestage gewichtstoename kwam het moment dat ik er iets aan wilde gaan doen.

Lees verder →

Ronald

Marloes Kuyten

“Ik denk dat ik een nieuw leven heb gewonnen,” zei ik tegen mijn man toen ik door Dick was gebeld met de mededeling dat ik zijn Facebookactie had gewonnen

Lees verder →

Marloes Kuyten

Erik Relou

Ik heb Dick leren kennen op een zakelijke bijeenkomst in september 2016. Toevalligerwijs kwam ik tijdens het diner naast hem zitten.

Lees verder →

Erik Relou

Het werkt echt ik ben goed afgevallen zonder honger. Ik voel me herboren,nog 3 weken te gaan en dan spring ik een gat in de lucht zo slank als ik dan ben.
P.V. Gerwen

Ik ben 2 mei begonnen, en ben nu na 3 weken al lekker opgeschoten. Zonder honger, met heerlijke avondmaaltijden ???? Dit x gaat t m echt worden!
Christel

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!