Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Afvallen bij ons in Helmond

Wil je graag afvallen met behulp van onze afvalcoach in regio Helmond of Vught? Met de programma’s van Total Body Balance ga je niet alleen anders eten, maar ook minder. Immers, ieder pondje gaat door het mondje. Doordat je jouw geld niet meer uitgeeft aan uit eten gaan, alcohol drinken en ongezonde extraatjes, kost afslanken bij Total Body Balance je bovendien (bijna) niets.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Diverse pakketten gericht op afvallen van onze locaties in Vught en Helmond

Vanuit onze vestigingen in Helmond en Vught staat onze afvalcoach graag klaar om je te helpen met afvallen. Wij bieden afslankmethoden aan in de vorm van diverse pakketten. Alle prijzen die je online tegenkomt, zijn inclusief de wekelijkse controles en supplementen. Kies wat bij jou past. Je betaalt naar het aantal kilo’s dat je af wilt slanken. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten om jouw doelen te bereiken: Total Body Solution, Premium Body Solution en Compact Body Solution. De voordelen van het bereiken van een gezond gewicht ten opzichte van een ongezond gewicht zijn onder meer:

  • Minder kans op hart- en vaatziekten
  • Minder kans op diabetes
  • Veel betere weerstand
  • Uitgerust voelen omdat je beter slaapt
  • Krachtiger zelfbeeld en meer zelfvertrouwen
  • Mentale weerbaarheid en veerkracht
  • Energieker en gelukkiger leven
  • Langer leven

Maak gebruik van dé bewezen afslankmethode

Als je last hebt van overgewicht en je graag wilt afvallen, dan reken je op afslankcoaching bij Total Body Balance, gevestigd in Helmond en Vught. Met een goed dieet van onze expert uit regio Vught volgens een methode van suikervrij en vetarm eten, behaal jij op korte én lange termijn resultaat. Wil je weten wat een afvalcoach uit Helmond of Vught voor je kan betekenen als je gaat afvallen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Schakel nu de hulp in van onze afvalcoach uit Helmond. Neem nu contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@totalbodybalance.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 088 500 9000. Vraag nu vrijblijvend een intakegesprek aan en kom erachter wat we voor je kunnen betekenen.

Gezonde goed gevulde voorraadkast