Ondersteuning bij afvallen in Helmond en Vught

Lekker afvallen
  • ✔ Bewezen methode
  • ✔ Ruim receptenaanbod
  • ✔ Continue monitoring

Heb jij besloten dat je gaat afvallen en wil je hier hulp bij van een afvalcoach uit de omgeving van Helmond en Vught? In dat geval is Total Body Balance dé plek waar je moet zijn. Wij helpen je op persoonlijke wijze van je overgewicht af te komen. Dankzij een bewezen methode van suikervrij en vetarm eten bereik je op de korte én lange termijn resultaat. En het mooie is: beginnen met afvallen hoeft bijna niets te kosten als je onze experts in regio Helmond inschakelt!

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Onze coach helpt jou afvallen vanuit onze vestiging in Helmond of Vught

Veel mensen nemen zichzelf voor om gezonder te gaan leven of om af te vallen. Echter lukt dit niet altijd. Onze afslankcoach in regio Vught helpt jou graag bij het afvallen. Je ontvangt voedingsadvies, ontdekt mogelijkheden om jouw lichaam te reinigen en je krijgt supplementen die je helpen om jouw doelen te bereiken. Doordat je tijdens het hele afslankplan begeleid wordt door een coach uit Vught of Helmond, weet je of je op de goede weg bent met afvallen. Je houdt namelijk wekelijks contact met een van onze experts, indien gewenst online.

Dick Sandbergen van Total Body Balance

Maak een afspraak via ons aanmeldformulier

Als je graag onze bewezen afvalmethode wilt proberen omdat ook jij tot onze succesverhalen wilt horen, laat het dan zeker aan ons weten! Total Body Balance, gevestigd in Helmond en Vught, maakt dan een afspraak met je om jouw wensen op het gebied van afvallen te bespreken. Vul daarom ons aanmeldformulier in, zodat we direct de start kunnen bepalen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 088 500 9000 of info@totalbodybalance.nl.

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Vestigingen

Helmond

Hortsedijk 35
5708 HA Helmond

Vught

Industrieweg 12
5262 GJ Vught

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!

Call Now Button