Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Afvallen bij ons in Helmond

Wil je graag afvallen met behulp van afvalcoach Dick Sandbergen in regio Helmond of Vught? Met de programma’s van Total Body Balance ga je niet alleen anders eten, maar ook minder. Immers, ieder pondje gaat door het mondje. Doordat je jouw geld niet meer uitgeeft aan uit eten gaan, alcohol drinken en ongezonde extraatjes, kost afslanken bij Total Body Balance je bovendien (bijna) niets. Afslanken kun je al vanaf € 4,50 per dag, inclusief de supplementen.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Diverse pakketten gericht op afvallen van onze locaties in Vught en Helmond

Vanuit de vestigingen in Helmond en Vught staat afvalcoach Dick Sandbergen graag klaar om je te helpen met afvallen. Afhankelijk van je wensen is er altijd een afslankpakket dat bij jou past. Alle prijzen zijn inclusief de wekelijkse controles en supplementen. Kies het pakket dat bij jou past. Je betaalt naar het aantal kilo’s dat je af wilt slanken en hebt de keuze uit drie verschillende pakketten om jouw doelen te bereiken: Total Body Solution, Premium Body Solution en Compact Body Solution. Zo bereiken we samen jouw ideale gezonde gewicht.

Een gezond gewicht levert je het volgende op:

  • Minder kans op hart- en vaatziekten
  • Minder kans op diabetes
  • Veel betere weerstand
  • Uitgerust voelen omdat je beter slaapt
  • Krachtiger zelfbeeld en meer zelfvertrouwen
  • Mentale weerbaarheid en veerkracht
  • Energieker en gelukkiger leven
  • Langer leven

Maak gebruik van dé bewezen afslankmethode

Als je last hebt van overgewicht en je graag wilt afvallen, dan reken je op afslankcoaching bij Total Body Balance. Met een goed dieet en persoonlijke begeleiding van de bekende afslankcoach Dick Sandbergen, op basis van de bewezen succesmethode van suikervrij en vetarm eten, behaal jij op korte én lange termijn resultaat. Wil je weten wat ik als jouw afvalcoach voor je kan betekenen als je wilt afvallen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Neem contact met mij op

Schakel de hulp in van afvalcoach Dick Sandbergen. Neem nu contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@totalbodybalance.nl. Bellen kan natuurlijk ook, naar 088 500 9000. Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Gezonde goed gevulde voorraadkast