Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Ronald en Danique Sanders

14 december, 2021

Ronald en Danique SandersSamen verloren ze 38 kilo: “Wij vader en dochter zijn via via terechtgekomen bij Total Body Balance omdat we vonden dat we er wat aan moesten doen. 

Ik, Ronald, heb het gedaan voor mijn dochter Danique, omdat hij zag dat het de verkeerde kant op ging met haar gewicht. 

We hebben elkaar gesteund als het eventjes tegen zat. Samen zijn we er doorheen gekomen. Wij vonden het afvallen niet erg lastig omdat we een goede balans konden vinden. 

Nu zijn we alweer klaar en blijft ons gewicht goed! Wij vonden het erg fijn dat we elke week naar Dick konden, zodat we een stok achter de deur hadden. We moesten ons namelijk elke keer weer verantwoorden. 

Samen zijn wij 20 en 18 kilo afgevallen! Wij zijn er enorm trots op wat we hebben bereikt! 

We raden het iedereen aan om te doen. Te dik? Bel Dick!

Ronald en Danique Sanders

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer