Dick

Vertel me meer!

Dick SandbergenJa! Ik wil meer weten over afslankcoaching

Als je behoefte hebt aan afslankcoaching, zit je bij ons helemaal goed. Ook voor afslanken geldt: de eerste klap is een daalder waard! Een kennismakingsgesprek met een afslankcoach bij Total Body Balance in Helmond of Vught is jouw eerste stap naar een gezonder gewicht. Je hebt gehoord of gezien dat het werkt! Tijdens dit gesprek stel je zelf vast of de methode ook bij jou past. Je hoort precies hoe en waarom de afslankmethode van de afvalcoach uit Helmond werkt, wat het je kost en vooral wat het je oplevert.

 

 

Een tipje van de sluier van onze methode bij afslankcoaching

Suikervrij en vetarm eten, voedingssupplementen uit onze webshop die het hongergevoel tegengaan én de persoonlijke begeleiding van afvalcoach Dick Sandbergen vanuit Helmond of Vught. Deze vier uitgangspunten vormen de afslankaanpak van Total Body Balance. Deze vorm van dieethulp is recht voor zijn raap: gezond en minder eten, zonder rare diëten of ander gedoe. Omdat ieder pondje nu eenmaal door het mondje gaat, bij vrouwen én bij mannen. Al meer dan vijftien jaar helpt het afslankprogramma van onze afslankcoach uit Helmond om gezond af te vallen. Letterlijk duizenden mensen hebben al profijt gehad van deze vorm van afslankcoaching.

 

Vul ons aanmeldformulier in

Wil je meer weten van de werkzaamheden van een afvalcoach of afslankcoach in regio Helmond? Of je nu op zoek bent naar een methode voor afslankcoaching voor jezelf of voor iemand uit je omgeving? Er is maar één advies: schrijf je snel in voor een kennismaking bij Total Body Balance. Dit is zo geregeld, bovendien is deze eerste kennismaking kosteloos. Vul het aanmeldformulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Heb je verder nog vragen over afslankcoaching en wil je deze stellen aan een afvalcoach of afslankcoach uit Helmond? Neem dan contact met ons op via 088 500 9000 of info@totalbodybalance.nl.

 

 

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Vestigingen

Helmond

Hortsedijk 35
5708 HA Helmond

Vught

Industrieweg 12
5262 GJ Vught

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!

Call Now Button