Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Dick

Ja! Ik wil meer weten over afslankcoaching

Met mijn hulp op het gebied van afslankcoaching sta je er niet alleen voor en heb je altijd een stok achter de deur. Je ontvangt bij mij, Dick Sandbergen, afslankcoaching met persoonlijke begeleiding. Ook voor afslanken geldt: de eerste klap is een daalder waard! We starten daarom met een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan op de vestigingen Helmond of Vught of online. Tijdens dit gesprek vertel ik je alles over de succesmethode van Total Body Balance. Je hoort precies hoe en waarom deze afvalmethode met wekelijkse begeleiding werkt, wat het je kost en vooral wat het je oplevert.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Waarom deze wijze van afslankcoaching al jaren voor tienduizenden mensen werkt

Suikervrij en vetarm eten in combinatie met onze voedingssupplementen én de persoonlijke begeleiding van coach Dick Sandbergen: deze vier uitgangspunten vormen het persoonlijke afslankprogramma voor afvallen vanuit Helmond of Vught bij Total Body Balance. Deze vorm van afslankcoaching is no-nonsense: gezond en minder eten, met recepten die iedereen kan maken. Omdat ieder pondje nu eenmaal door het mondje gaat, bij vrouwen én bij mannen. Al meer dan vijftien jaar helpt het persoonlijke online afslankprogramma van mij als afslankcoach om op een verantwoorde manier af te slanken. Duizenden mensen hebben al profijt gehad van deze afvalmethode met een boodschappenlijst met wekelijks persoonlijke begeleiding.

Vul het aanmeldformulier in en neem contact op met mij: afslankcoach Dick Sandbergen

Wil je meer weten over het persoonlijke afslankprogramma van mij als ervaren afslankcoach in regio Helmond? Dan sta ik voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar een afvalmethode met wekelijkse begeleiding aan de hand van afslankcoaching voor jezelf of voor iemand uit je omgeving: ik help je graag op weg naar een gezond gewicht. Dit is zo geregeld, bovendien is de eerste kennismaking met mij kosteloos. Vul het aanmeldformulier in en ik neem spoedig contact met je op. Heb je verder nog vragen over afslankcoaching, bijvoorbeeld over dieetschema’s, en wil je deze stellen aan mij als gespecialiseerde afslankcoach? Neem dan contact met ons op via 088 500 9000 of info@totalbodybalance.nl. Gun jezelf een nieuw leven met mijn bewezen succesvolle afslankprogramma met wekelijkse, persoonlijke begeleiding.