Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Dick

Ja! Ik wil meer weten over afslankcoaching

Als je behoefte hebt aan afslankcoaching, zit je bij ons helemaal goed. Ook voor afslanken geldt: de eerste klap is een daalder waard! Een kennismakingsgesprek met een afslankcoach bij Total Body Balance in Helmond of Vught is jouw eerste stap naar een gezonder gewicht. Je hebt gehoord of gezien dat het werkt! Tijdens dit gesprek stel je zelf vast of de methode ook bij jou past. Je hoort precies hoe en waarom de afvalmethode met wekelijkse begeleiding van de afslankcoach uit Helmond werkt, wat het je kost en vooral wat het je oplevert.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Een tipje van de sluier van onze methode met afslankcoaching

Suikervrij en vetarm eten, voedingssupplementen uit onze webshop die het hongergevoel tegengaan én de persoonlijke begeleiding van coach Dick Sandbergen: deze vier uitgangspunten vormen het persoonlijke afslankprogramma voor afvallen vanuit Helmond of Vught bij Total Body Balance. Deze vorm van dieethulp is recht voor zijn raap: gezond en minder eten, zonder rare diëten of ander gedoe. Omdat ieder pondje nu eenmaal door het mondje gaat, bij vrouwen én bij mannen. Al meer dan vijftien jaar helpt het persoonlijke online afslankprogramma van onze afslankcoach uit Helmond om gezond af te vallen. Duizenden mensen hebben al profijt gehad van onze afvalmethode met een boodschappenlijst met wekelijkse begeleiding aan de hand van afslankcoaching.

Vul ons aanmeldformulier in en neem contact op met een afslankcoach uit regio Helmond

Wil je meer weten over het persoonlijke afslankprogramma van onze afslankcoach in regio Helmond? Of je nu op zoek bent naar een afvalmethode met wekelijkse begeleiding aan de hand van afslankcoaching voor jezelf of voor iemand uit je omgeving, er is maar één advies: schrijf je snel in voor een kennismaking bij Total Body Balance online of op locatie. Dit is zo geregeld, bovendien is deze eerste kennismaking met ons team kosteloos. Vul het aanmeldformulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Heb je verder nog vragen over afslankcoaching en wil je deze stellen aan een afslankcoach uit Helmond? Neem dan contact met ons op via 088 500 9000 of info@totalbodybalance.nl. Ga nu voor de afvalmethode van ons afslankprogramma met wekelijkse, persoonlijke begeleiding in Helmond. Ontvang nu je dieetschema.