Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Voedingssupplementen in Helmond

Voedingssupplementen zijn een onderdeel van ons afvalprogramma van Total Body Balance uit Helmond en Vught. Het gebruik van supplementen kan handig zijn als je een vitaminetekort hebt. Deze supplementen helpen je lichaam met het vitamine tekort en vullen het aan. In ons assortiment vind je de supplementen voor 2, 4, 8 of 10 weken.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Voedingssupplementen innemen in combinatie met ons programma uit Helmond

De voedingssupplementen gebruik je in combinatie met ons afvalprogramma vanuit Helmond. Deze voedingssupplementen neem je gedurende het afvalprogramma, zodat je sneller je streefgewicht behaalt. De supplementen helpen ook met een vitamine tekort. Daarnaast kook je tijdens ons allerlei gezonde recepten. Deze recepten zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Hierdoor val je sneller af en bereik je eerder een gezond gewicht, terwijl je van heerlijke maaltijden geniet. Al de recepten vind je terug in ons kookboek. Bekijk nu ons assortiment en bestel de producten die je nodig hebt voor het volgen van het programma dat je hebt gekregen van je coach tijdens het intakegesprek.

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over ons bedrijf uit Helmond of wil je meer weten over de voedingssupplementen? Neem dan contact met ons op. Dit doet je door een e-mail te sturen naar info@totalbodybalance.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Bel hiervoor naar 088 500 9000. Stel al je vragen en wie weet start je binnenkort wel met ons programma.

Gezonde goed gevulde voorraadkast