Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Marc Breistma

30 augustus, 2023

Wat een resultaat!

“Een tijdje geleden ben ik dan eindelijk begonnen met het afslanktraject van Dick van Total Body Balance. Ik had al vaker geprobeerd af te vallen, echter zonder blijvend resultaat. Het programma van Dick zit super in elkaar. Je hebt absoluut geen hongergevoel en hebt tevens de keuze uit een enorm gevarieerde boodschappenlijst.
Mijn voorwaarde was ook dat ik absoluut niet aan de shakes wilde.
Ik ben blij en trots dat ik iedere week de moeite heb genomen om de reis van Heerenveen naar Helmond te ondernemen en dat ik nu ruim 43 kg. ben afgevallen.
Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen!”
Afz. Marc Breistma

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer