Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Sporten en afvallen?

Na 16 jaar weet ik inmiddels wel dat veel mensen niet vrolijk worden van de sportschool. Als je veel overgewicht hebt, is het soms ook niet verstandig direct zwaar te gaan trainen omdat je dan veel meer risico’s op de blessures hebt.

Sinds een tijdje sport ik zelf met eGym bij Fit Brandevoort. 2x per week een half uurtje sporten en een persoonlijk programma dat volledig op mijn doelen is afgestemd. In 30 minuten versterk je je kracht, verbetert je conditie en train je je lichaam om extra vet te verbranden. Het fijne is dat de apparaten zich helemaal automatisch instellen op jouw programma en dat je nooit meer verkeerd de oefening uitvoert. Ook te licht of te zwaar trainen kan niet omdat er continue een krachtmeting wordt gedaan. Het bevalt mij heel goed. Zo goed zelfs dat ik een speciale aanbieding voor je heb kunnen regelen!

Klanten van Total Body Balance krijgen bij Fit Brandevoort € 5 per maand korting bij een jaarabonnement. Dit is de prijs voor een familieabonnement. Je werkt effectief aan je gezondheid voor slechts € 45 per maand. De intake met uitleg en instelling van jouw persoonlijke afstelling en jouw digitale armband die rechtstreeks toegang geeft tot jouw trainingsaccount zijn gratis!

Hoe kun je meedoen?
Stuur een mail naar fysiotherapie@sgcb.nl onder vermelding van Total Body Balance en je naam + contactgegevens.

Als jij na de Kerstvakantie verzekerd wilt zijn van een plekje bij mij om af te slanken, meld je dan op tijd aan. Door de drukte kan het namelijk zijn dat je achter het net vist en moet wachten. Plan daarom nu alvast je afspraak in.

Ik wens je een gezond en slank 2020!
Fijne feestdagen!

Foto: eGym / Fit Brandevoort

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen