Winkelwagen

Laden...
babi-pangang

Babi Pangang

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Chinees
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 100 gram ongepaneerde varkensschnitzel in reepjes gesneden
  • 1 ui in kleine blokjes gesneden
  • 1.5 blikje tomatenpuree (zonder suiker) 1,5 klein blikje
  • 0.5 eetlepel(s) Japanse sojasaus
  • 0.5 teentje(s) knoflook geperst
  • 1 theelepel(s) sambal oelek
  • 2.5 eetlepel(s) tomatenketchup (zonder suiker)
  • Pancoating
  • 0.5 theelepel(s) Zusto
  • 0.5 kopje(s) water
  • peper en zout naar smaak

Instructies
 

  • Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak
  • Bak het vlees met Pancoating in een anti-aanbak pan.
  • Als het vlees begin te kleuren, voeg de ui toe en bak even mee.
  • Als het vlees gaar is, voeg je toe: tomatenpuree, knoflook, sojasaus, water, suikervervanger en sambal. Roer alles goed door en verwarm het langzaam.
  • Op smaak brengen met suikervrije ketchup. Het gerecht kan pittiger of zoeter gemaakt worden door toevoeging van meer sambal of zoetstof.

Notities

Serveer met zilvervliesrijst en een frisse salade.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Overweeg om je mening te delen!