Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Yolanda van Asten

9 januari, 2020

Yolanda van AstenLaat ik beginnen met mezelf even voor te stellen, ik ben Yolanda van Asten, 50 jaar en woonachtig te Helmond.

Het afgelopen jaar heeft mij duidelijk gemaakt dat er iets moest gebeuren met mijn gewicht. Door de jaren heen heb ik verschillende pogingen ondernomen met allerlei diëten maar na een goede start kwamen er na verloop van tijd de kilo’s weer erg gemakkelijk aan.

Het mailtje van Dick kwam voor mij precies op het juiste moment. In deze mail omschreef hij precies mijn probleem, bepaalde mensen hebben een weegschaal (stok achter de deur) nodig om iets te kunnen bereiken. Na het lezen van die mail heb ik mij direct aangemeld.

Excuses zijn er altijd. Een feestje of uitje heeft iedereen wel met enige regelmaat maar uiteindelijk ben jij het zelf die het moet doen!! Die bekende “knop” moet om! Ik had mezelf opgegeven voor een gewichtsverlies van 12 kilo maar het is zo goed gegaan dat ik inmiddels ruim 15 kilo ben kwijt geraakt.

Wat ben ik blij dat ik deze uitdaging met twee handen heb aan gegrepen!~
Ik ben nu supertrots op mezelf en wil Dick bedanken voor de geboden kans en de begeleiding. Zonder dat had ik dit resultaat zeker niet gehaald.

Groetjes aan iedereen en een SLANK 2020.

 

Yolanda van Asten

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer