Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 83

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 47

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 42

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 89

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 94
Hoe blijf ik op gewicht? ⋆ Total Body Balance

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Hoe blijf ik op gewicht?

Veel mensen die bij mij komen hebben al allerlei verschillende afslankmethoden gevolgd. Een eiwit dieet, shakes of maaltijdvervangers. Bijna alle programma’s werken wel, als je je er maar aan houdt. Maar zodra je weer ‘normaal’ gaat eten kom je vaak weer gewoon aan.

Dat is ook logisch. Door tijdelijk de calorie inname te beperken gaat je lichaam de vetreserves meer aanspreken. Bij de Total Body Balance methode gaan we ook de calorie inname beperken om op die manier af te slanken, maar wel met normale voeding. Tot zover de overeenkomsten met andere afslankmethodes.

Anders leren eten

Ik vind het belangrijk dat je de juiste voeding blijft eten. Om tijdelijk de calorie inname te beperken verminderen we de koolhydraten en vet inname, suikers schrappen we helemaal uit je voeding. Deze stappen zijn voor veel mensen moeilijk, wat kun je dan nog eten? Daarom is het belangrijk dat je begeleiding krijgt die tevens fungeert als stok achter de deur mocht je het moeilijk krijgen.
Eigenlijk leer ik je anders eten. Je leert wat gezonde keuzes zijn.

Veel mensen zijn bang dat ze niet meer ‘lekker’ eten. Niets is minder waar. Met de juiste smaakmakers kun je zeker lekkere gerechten maken. Ook als je aan het afslanken bent. De meesten vinden het verrassend leuk om zelf een gezonde maaltijd te maken, terwijl ze vooraf dachten dat nooit te kunnen. Hiervoor heb ik een receptenbibliotheek met 600 recepten. En voor de mensen die niet van koken houden zijn er bij Vers Gemaeckt, een cateraar in Helmond, verantwoorde kant en klaar maaltijden te koop.

Hoe blijf je op gewicht?

Er komt natuurlijk een moment dat je gaat stabiliseren op een voor jou gezond gewicht. Dat is eigenlijk de belangrijkste fase van het afslanken, hiermee geef je het signaal aan het lichaam dat het afslanken voorbij is en, bijna, alles weer terugkomt in je voedingspatroon. Je gaat langzaamaan weer wat meer koolhydraten toevoegen en meer gezonde vetten. Ook de portiegrootte passen we dan aan.

Overigens is het niet verstandig om je oude eetpatroon weer op te pakken, hier werd je in het verleden zwaarder van, dus dat zal nu weer gebeuren. Omdat een slanker lichaam minder energie nodig heeft, gaat het in de stabilisatiefase er juist om een nieuwe balans tussen hoeveel energie je binnenkrijgt en de hoeveelheid energie dat je lichaam verbruikt te vinden. Een nieuw gewicht vraagt om nieuw gedrag! Het vasthouden aan je gezonde eetpatroon is écht de grootste uitdaging en vraagt om een blijvende verandering. Een geruststelling is dat je vaak niet heel veel hoeft te veranderen, maar je moet er wel achter komen wat het dan is waar het bij jou fout gaat.

Op gewicht blijven is blijvend iets veranderen

Een gezond gewicht hebben is dus geen tijdelijk trucje. Het is je levensstijl aanpassen. Dat is moeilijk en het vraagt doorzettingsvermogen. Ik help je daar graag mee. Sinds 2003 heb ik al tienduizenden trajecten begeleid. Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat het hebben van die stok achter de deur helpt om door te zetten op moeilijke momenten. Maak daarom als je op gewicht bent gebruik van de PreventieMonitoren, dit is voor veel mensen de sleutel tot succesvol op gewicht blijven.
Dus ben jij het zat om het alleen te blijven doen en iedere keer niet het gewenste resultaat te behalen of te behouden? Om weer de volgende dieet trend te volgen? Om steeds weer te balen dat het weer niet gelukt is en wil je die knop écht omzetten? Maak dan een afspraak voor persoonlijke begeleiding. Ik sta voor je klaar.

 

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen