Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Makkelijk afvallen

Ik wist niet dat afvallen zo makkelijk was! Dit hoor ik vaak van mijn klanten. Als ze eenmaal weten hoe en wat ze moeten eten om af te slanken of op gewicht te blijven, gaat dit ze heel gemakkelijk af. Makkelijk afvallen kan iedereen. Man, vrouw, net iets te zwaar of veel overgewicht, het maakt niet uit. Wat is hiervan het geheim?

Makkelijk afvallen betekent dat je blijft eten. En vooral ook lekker blijft eten. Zo kun je toch genieten zonder dat het slecht is voor je lichaam. Gezond eten is echt lekker eten. Veel mensen denken bij afvallen dat je jezelf veel moet ontzeggen en weten niet dat er heel veel lekkers te eten is wat je wel mag. En wat je soms zelfs onbeperkt mag eten!

Makkelijk afvallen is geen honger hebben

Het idee dat je honger moet lijden als je af wilt vallen is echt achterhaald. Je mag blijven eten, sterker nog, je moet blijven eten! Je lijf moet aan de gang blijven met opnemen van gezonde voedingsstoffen die goed voor je zijn. Dat wil je niet stilleggen natuurlijk. Realiseer je dat altijd teveel eten ook een gewoonte is. Je lijf raakt eraan gewend. Aan minder grote porties en gezond eten raak je dus ook gewend. Als je gewend bent altijd veel suiker te eten en je gaat dan suikervrij eten is dat natuurlijk de eerste paar dagen wennen. Maar na een aantal dagen merk je het niet meer. Je lichaam werkt wat dat betreft heel mooi: het regelt het allemaal zelf als jij er goed voor zorgt.

Makkelijk afvallen zit tussen je oren?!

Op het moment dat je in je hoofd die knop omzet, kun je makkelijk afvallen. Ze zeggen weleens dat je afvalt tussen je oren. Eigenlijk is dat ook zo. Hoe je je voelt is vaak van invloed op de keuzes die je maakt en wat je doet. Als je ervoor kiest om goed voor jezelf te zorgen en gezond te eten kun je dat ook echt doen. Je kunt daarmee je streefgewicht bereiken en ook op gewicht blijven. Om je te helpen die knop om te zetten ben ik er. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van mensen die af willen slanken. Inderdaad, die WILLEN afslanken. Want als je het niet wilt, ben je er nog niet klaar voor. En gaat die knop dus ook niet om. Ik help je daarbij.

Makkelijk afvallen is kiezen voor Total Body Balance

Dat mijn methode werkt weet ik uit eigen ervaring. Ik was zelf 25 kilo te zwaar. Nu, meer dan 16 jaar later, ben ik nog steeds op gewicht. Het principe van suikervrij en vetarm in combinatie met de juiste voedingssupplementen zorgt ervoor dat ik op gewicht blijf. Mijn leven veranderde volledig toen ik voor mezelf koos. Die knop ging om. Kies ook voor jezelf en gun jezelf ook een nieuw leven!

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen