Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Mosselen met knoflookspaghetti

 

mosselen-met-knoflookspaghetti1

Mosselen met knoflookspaghetti

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 100 gram volkoren spaghetti gekookt
  • pancoating
  • 0.5 rode peper fijngesneden
  • 1 teentje(s) knoflook in dunne plakjes
  • 100 gram gekookt mosselvlees
  • 5 gram platte peterselie fijngehakt
  • 100 gram kleine tomaatjes gehalveerd
  • 100 gram sperzieboontjes gehalveerd en gekookt

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en vang wat van het kookvocht op.
  • Kook de sperzieboontjes beetgaar, giet af en spoel af met koud water. Laat ze in het vergiet uitlekken.
  • Verhit de pancoating in een wok en fruit hierin de rode peper en knoflook 1 a 2 minuten.
  • Voeg de mosselen toe en roerbak ze 2 minuten.
  • Roer de peterselie, de spaghetti en 1.5-2 eetlepels van het kookvocht van de spaghetti door de mosselen en laat alles goed warm worden.
  • Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
  • Meng de kerstomaatjes en sperzieboontjes met een dieet dressing (bijvoorbeeld honing mosterd) en strooi er wat peper en zout op. Serveer de groenten in een apart schaaltje bij de spaghetti.
Trefwoord Mossel, Pasta, vis

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen