Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Een zeer tevreden klant

8 juni, 2023

Beste lezer,

Heb jij ook alle diëten gehad net als ik?
Nou dan kun je gerust een afspraak bij Dick maken.

Ik zag een vriend die vrolijk was terwijl hij aan het lijnen was en toen dacht ik: daar ga ik eens over lezen.

Ik heb de website bekeken, gebeld en dezelfde dag mocht ik nog komen in Vught!
Ik ben meteen gestart en het ging vanaf de eerste dag heel goed.
De duidelijkheid van Dick ligt mij goed. Hij zegt: staat het niet op je boodschappenlijst, dan mag je het niet hebben. Op die manier afslanken is niet moeilijk, want anders lukt het mij ook niet.

Bewegen deed ik al dus daar was ik al aan gewend, maar anders gaan eten en ook nog aan krachttraining doen heeft wat extra aandacht nodig en die aandacht krijg je van Dick!

Ik ben nu ruim 7 kg kwijt.
Ik heb ook een jaar abonnement afgesloten voor de controles en blijf iedere maand een keertje komen zodat ik netjes op gewicht blijf.

Dank je Dick, ik ben blij!

Gezonde groet,
Een zeer tevreden klant

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer