Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Angela Robben

25 september, 2023

“In mijn achterhoofd wist ik dat ik te zwaar was, maar ik wilde het niet onder ogen zien.

Ik dacht dat afvallen mij toch niet zou lukken.

Ik had al zoveel pogingen gedaan, en ik kon gewoon niks volhouden. Maar als je er dan zelf hinder van gaat ondervinden, word je toch met de feiten geconfronteerd. Het stemmetje in mijn hoofd dat zei: je bent te zwaar ging steeds meer de overhand krijgen. Maar ik wist niet hoe ik kon afvallen, en een maagverkleining was voor mij geen optie. Tot ik op een verjaardag zat en mijn schoonzus vol trots zat te vertellen dat ze een programma was gestart bij Dick (je weet wel zei ze, die man van Massa is Kassa).

Ik raakte erg enthousiast en dacht: dat wil ik ook! Ik heb Dick met lood in mijn schoenen gebeld, en had toen nog steeds de gedachte: dit gaat iedereen lukken, behalve mij. Maar niets is minder waar!
Ik ben met het programma gestart en de kilo’s vlogen eraf. Het hele gezin eet mee met de recepten en inmiddels is de pasta bolognese hier de favoriet. Ik ben nu 26 kilo lichter. Ik beweeg soepeler en voel me veel fitter!!”

 

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer