Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Monique Willemsen

7 oktober, 2022

Monique WillemsenIk kan het iedereen aanraden, het is een manier van afvallen die motiveert en waar je oprecht blij van wordt!

Vandaag precies 6 maanden geleden heb ik het eerste contact gezocht met Dick.
Er moest iets gebeuren, zo kon het niet langer! Een gevoel wat ik al veel langer had maar steeds weer voor me uitschoof.

Het programma van Total Body Balance sprak mij aan en ondanks dat het een begeleiding was op afstand ben ik er met plezier aan begonnen. Iedere week op afgesproken tijd contact via telefoon of videobellen was (en is) een prima begeleiding gebleken. Het programma verliep heel makkelijk, eigenlijk normaal eten met genoeg tussendoortjes waar ik meer dan voldoende aan had. Geen speciale recepten of ingewikkelde procedures want dat werkt voor mij niet. Ik viel geleidelijk maar gestaag af zonder moeite. Totaal ben ik 22 kilo afgevallen en zit nu in de fase van stabiliseren, met daarna nog een jaar begeleiding.

Alles past nu weer, ik voel me fit en beweeg veel makkelijker.
Sinds begin van dit vetarm en suikervrij-traject heb ik ook geen last van hoofdpijn meer gehad.
Kortom, een ommekeer!

 

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer