Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Wat als afslanken niet lukt?

Wat als je ten einde raad bent? Wat als je alles al hebt geprobeerd? Wat als afslanken niet lukt?

Ik begrijp helemaal hoe dat is. Ik spreek vrijwel dagelijks mensen zoals jij die hetzelfde probleem hebben. Afslanken op eigen houtje is ook niet gemakkelijk. Het vergt de juiste kennis van voeding en vooral ook steun als het tegen zit. Want het gaat tegen zitten als je wilt afslanken. Die momenten ga je zeker hebben. In al die jaren dat ik dit werk doe weet ik wat de valkuilen zijn en daarmee ook hoe je ze voorkomt en hoe je ervoor zorgt dat het je wel lukt om af te slanken.

Afslanken is niet makkelijk

De sleutel tot succes zit hem bijna altijd in die stok achter de deur hebben. Iemand waar je op terug kunt vallen als het moeilijk wordt, wanneer je eigenlijk op wilt geven, dan ben ik er voor je. Veel mensen noemen persoonlijke begeleiding als dé doorslaggevende factor. Doordat we samen kijken wat je aan je huidige eetgewoonten kunt veranderen, gaat het afslanken een stuk makkelijker. Het is namelijk de bedoeling dat je een nieuwe manier van eten je leven lang kunt omarmen. Daarom leer ik je hoe je jouw nieuwe gewoonten goed kunt inpassen in jouw leven.

We zoeken dus een manier die bij jou past, die aansluit bij jouw verwachtingen maar ook wat realistisch is. In een week meer dan 5 kilo afslanken is dat meestal niet. In kleine stapjes werken we toe naar jouw ideale gewicht. Daarbij is veel aandacht voor het opbouwen van een andere relatie met eten en beweging. Vaak hebben mensen zichzelf al lange tijd gedwongen om  op een bepaalde manier te eten en is er geen gezonde relatie met eten. Of ze proberen het, stoppen en laten zich daarna helemaal gaan.

Persoonlijke hulp bij afslanken

Doordat we samen uitzoeken waar de moeilijkheden voor jou zitten en we hiervoor oplossingen bedenken die je direct toe kunt passen lukt het je wél om gezonder te leven. Ik schrijf hier bewust ‘leven’ omdat het niet een tijdelijk trucje is wat we toepassen. Het is de bedoeling dat je deze manier van eten je leven kunt omarmen. Het is opnieuw leren eten en ook wel jezelf opnieuw leren kennen. Voor sommigen is het afslanktraject een echte eye opener om op meerdere punten in hun leven veranderingen aan te brengen. En dan voelt het fijn als je er niet alleen voor staat.

Overgewicht kan veel negatieve invloeden hebben in je dagelijkse leven, op allerlei vlakken, in je werk, thuis en uiteraard voor je gezondheid. Dit aanpakken en veranderen vergt moed en doorzettingsvermogen. Ik denk met je mee en help je bij alle moeilijkheden die je tegenkomt. Ik ben jouw stok achter de deur op die momenten dat je het nodig hebt en als afslanken niet lukt. Ik ben er voor je.

Ben jij op het punt gekomen dat het je niet lukt om af te slanken, wat je ook probeert? Dan is het tijd dat we kennismaken.
Plan hier gratis je kennismakings- en intakegesprek. 

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen