Leg de basis! 

Met het negendaagse programma C9 legt u de basis voor een gezonde levensstijl. De eerste stap zetten kan lastig zijn. Soms ontbreekt de motivatie om aan de slag te gaan of is discipline het probleem. Door de drukte van alledag schieten goede voornemens er bovendien al gauw bij in. C9 helpt u in het opstartproces zodat het makkelijker wordt uw doel te behalen. Het wordt eenvoudiger om gewoontes te veranderen en uiteindelijk op het gewenste gewicht te blijven.

Programma van 9 dagen!

Total Body Balance werkt al een geruime tijd samen met het merk Forever. Forever is wereldmarktleider in hoogwaardige Aloë Vera producten en is de grootste bijen imker ter wereld, twee fantastische producten uit de natuur waar de gezondheid van de mens veel aan kan hebben.

Het is ook de perfecte start van een programma van Total Body Balance.

Hoe werkt C9?

Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap gaat u aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor u van start gaat, schrijft in de brochure op wat uw doelen zijn. Vervolgens hanteert u de dagplanner die u volledig door C9 leidt.

Het pakket

De C9 is een compleet pakket dat bestaat uit:

• Forever Aloe Vera Gel™ (2x 1 liter)
• Forever Lite Ultra™ (15 maaltijden)
• Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)
• Forever Therm™ (18 tabletten)
• Forever Fiber™ (9 sticks)
• Meetlint
• C9 werkboek
• Shake beker

Het complete pakket kost €127.53

De maaltijdvervanger gebruik je de eerste 2 dagen 1x daags en van dag 3 t/m 9 2x daags, in de avond eet je vanaf dag 3 een maaltijd van 600 Kcal (TBB maaltijd). Er zit ook een boekje bij waar precies in uitgelegd wordt wat je moet doen en waar je van dag tot dag je vorderingen in bij kan houden.

Heb je vragen of wil je graag starten met het C9 pakket?
Neem dan contact met ons op: 088 – 500 9000 of bestel het via deze link.

Call Now Button

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!