Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

C9

C9 helpt je afslanken en fit worden

Heb je weinig energie en zit je niet lekker in je vel? Of ben je aangekomen en lukt het maar niet om die overtollige kilo’s kwijt te raken? Dan is C9 de oplossing!

Het C9 programma helpt je afslanken, fitter te worden en je gezonder te voelen. Het brengt je een vliegende start naar minder kilo’s! Gedurende 9 dagen creëer je op een natuurlijke manier een basis die je helpt gewicht te verliezen en spieren op te bouwen. Er ontstaat een gezonde balans in je lichaam waardoor voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. Zet vandaag nog de eerste stap naar een transformatie van leefstijl.

Met C9 lukt het wel die gezonde leefstijl vast te houden

In de praktijk blijkt dat juist het blijvend vasthouden van een gezond gewicht een lastige opgave is voor veel mensen. Het C9 programma is de eerste stap in het blijvend aanpassen van jouw gewoontes en is speciaal ontwikkeld om die slankere versie van jezelf vast te houden. Je leert patronen veranderen en legt gedurende 9 dagen een belangrijke basis waarmee je gefundeerd verder kunt. C9 zorgt voor meer balans in je leven: de sleutel naar een gezonde lifestyle.

C9 forever

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Waar bestaat het C9 programma uit? 

 

Tijdens het C9 programma volg je gedurende 9 dagen een effectief voedingsschema en een bewegingsplan. Je ontvangt een supplementen pakket en recepten om een vliegende start te maken met jouw afslanktraject bij Total Body Balance.

  De C9 producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en helpen jou je doelen te bereiken. Volg gedurende 9 dagen de voorgeschreven stappen, de praktische tips en de concrete adviezen die jou helpen op een verantwoorde manier te werken aan een fittere versie van jezelf.

  Het C9 programma is op een veilige en verantwoorde manier over 9 dagen opgebouwd. Je start de kuur met het stellen van doelen. Wat wil jij met C9 bereiken? Wil je meer energie gedurende de dag? Of wil je een paar pondjes kwijtraken? Zodra je jouw C9 doelen, gewicht en lichaamsmaten hebt genoteerd ben je klaar om te starten met het C9 programma. Gedurende de hele kuur ontbijt, lunch en dineer je met de C9 producten en maaltijden met een minimale calorie inname.

  Dag 1 en 2

  De eerste twee dagen van jouw C9 kuur zijn ontwikkeld om lichaam en geest te resetten. Gedurende de eerste twee dagen bestaat je ontbijt, lunch en diner uit Forever Aloë Vera Gel drank, proteïne shakes en voedingssupplementen.  Je kunt deze eerste twee dagen als zwaar ervaren. Je lichaam leert weer optimaal te functioneren, wat belangrijk is voor het verdere verloop van het C9 programma. Je beweegt deze eerste twee dagen minimaal 30 minuten per dag met een lichte inspanning.

  Dag 3 tot en met 9

  Op dag 3 tot en met 9 beweeg je elke dag minimaal 30 minuten matig intensief. Je neemt deze dagen slechts 1000 calorieën per dag. Naast de Forever Aloë Vera Gel drank, proteïne shakes en voedingssupplementen eet je op dag 3 tot en met 8 één lichte maaltijd per dag. Op dag 9 eet je twee lichte maaltijden per dag, voor een soepele overgang naar de Total Body Balance Methode.

  De maaltijden bestaan altijd uit voedingsmiddelen die rijk zijn aan proteïnen en arm zijn aan zetmeel. Dit bevordert de vetverbranding en zorgt ervoor dat je een energiek gevoel blijft behouden. Daarbij is het belangrijk om voldoende water te drinken. In het tweede deel van de kuur zul je al positieve gevolgen gaan opmerken.

  Het bewezen effect van Aloë Vera

  Geen natuurlijk extract is zo krachtig als aloë vera. Aloë vera is rijk aan waardevolle stoffen en mineralen waardoor je er beter uit gaat zien en je gezond voelt. Juist de gezamenlijke werking van de stoffen zorgen voor een krachtig effect. De aloë vera plant verbetert de weerstand en het immuunsysteem, stimuleert de stofwisseling, vermindert stress en bevordert de nachtrust.

  Wil je meer weten of persoonlijk advies?

  Neem dan contact met ons op: 088 – 500 9000 of bestel het via de webshop.

  De informatie op deze pagina is onder meer ontleend aan de websites van het Voedingscentrum en Forever Living.