Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Vakantiekilos

Teveel vakantiekilo’s? Zo raakt u ze gratis kwijt!

Dick Sandbergen

‘Te dik? Bel Dick!’: 088 500 9000

Wilt u meedoen met de unieke, gratis vakantiekilo-actie van Total Body Balance? Bel dan nu 088 500 9000 en maak een afspraak voor de week van 18 september. De actie eindigt op 22 september en geldt niet voor lopende trajecten.

U krijgt voor een waarde van € 70,-. Gratis!

  1. Een intakegesprek van ongeveer een uur met Dick Sandbergen persoonlijk.
  2. Een week lang de persoonlijke begeleiding van Dick. Bel of mail hem als u vragen hebt.
  3. Voor een week aan voedingssupplementen die u energie geven en een hongergevoel tegengaan.
  4. Een Monitor-sessie. Dat is een kort gesprek met Dick, een week na de intake, om uw resultaat te bespreken. Hier kunt u ervoor kiezen om door te pakken naar een compleet afslanktraject.
  5. De Stabilisatie. In vier stappen voorkomt u een jojo-effect. De Stabilisatiefase sluit u weer af met een Monitor-sessie met Dick persoonlijk.

Dit is hét moment!

Dick Sandbergen, oprichter en directeur van Total Body Balance: “Het is helemaal niet raar om tijdens de vakantie aan te komen. Meestal sporten we dan minder, eten we wat luxer en vaker buiten de deur en vloeit de alcohol iets royaler. En dan kan het snel gaan. Iemand die daar niets aan doet, loopt het risico dat die extra kilo’s er niet meer af gaan. Dat is simpelweg niet gezond. En het is ook niet nodig. Ik weet uit ervaring met duizenden cliënten dat meteen na de vakantie het beste moment is om die extra vakantiekilo’s kwijt te raken. Dat is precies de reden voor onze actie.”

Total Body Balance

Al sinds 2003 is Dick Sandbergen actief met Total Body Balance. Het bedrijf is ontstaan toen Dick zelf een manier vond om vijfentwintig kilo af te vallen. Net op dat moment wilde hij ook zijn loopbaan een andere wending geven. Zijn schoonmoeder suggereerde om een bedrijf te starten rond succesvol afslanken. Na een gedegen opleiding kon Dick zo zijn eigen ervaring gaan overdragen op anderen. Inmiddels heeft hij meer dan zesduizend mensen geholpen om van hun overgewicht af te komen.

Een systeem voor succes!

Het afslanksysteem van Total Body Balance heeft vier kenmerken die elkaar onderling versterken:

  1. suikervrij waardoor de insulinespiegel laag blijft,
  2. vetarm waardoor het lichaam de overtollige vetreserves kan afbreken,
  3. met voedingssupplementen die de conditie versterken en het normale voedingspatroon aanvullen,
  4. met persoonlijke begeleiding die enorm helpt om uw ideale gewicht ook echt te bereiken.

Zo doet u mee!

Bel nu meteen met Total Body Balance: 088 500 9000 en maak een afspraak voor de week van 18 september. De actie eindigt op 22 september en geldt niet voor lopende trajecten.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen