Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Kookeezie

Kookeezie staat voor gezond en lekker koken zonder stress

 

Total Body Balance stelt graag Kookeezie aan u voor, een nieuw en praktisch concept om gezond en efficiënt te koken. In eerste instantie bevelen wij Kookeezie aan voor onze klanten  die reeds op gewicht zijn, maar bij voldoende belangstelling zal Kookeezie het concept uitbreiden volgens de Total Body Balance methode, d.w.z. suikervrij en vetarm en conform onze ingrediëntenlijst.

Zij leveren aan huis in de regio van Breda tot Helmond en Den Bosch, check de website of ook bij u kosteloos geleverd wordt.

Ook uitbreiding qua regio is hierbij speerpunt. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over Kookeezie.

Kookeezie maakt gezond en lekker koken weer makkelijk

In de hectische wereld van vandaag de dag is gezond koken iets wat er wel eens bij inschiet. Als je na een drukke en lange werkdag thuis komt, heb je vaak geen zin om eerst nog boodschappen te doen en daarna nog lang in de keuken te staan. Je wilt snel aan tafel en grijpt dan vaak naar kant-en-klare, minder gezonde en soms dikmakende, maaltijden. Dat hoeft niet langer want nu is er Kookeezie.

Met Kookeezie hoef je niet meer eindeloos in de supermarkt op zoek te gaan naar ingrediënten voor een gezonde en makkelijke maaltijd. Je hoeft zelfs geen recepten meer te verzinnen. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te koken en te genieten, want dat gezond en lekker prima samen kunnen gaan, bewijst Kookeezie.

Kookeezie levert dagverse, voorgesneden ingrediënten en streeft ernaar deze zo natuurlijk als mogelijk te laten zijn. Denk aan groenten, verse kruiden, vlees, vis en kip. Daarnaast krijg je in de Eeziebag pure ingrediënten, dus zonder toevoeging van onnodige kleur-, geur-,en smaakstoffen. Tevens zijn de producten seizoensgebonden, dus bijvoorbeeld geen aardbeien in december. Zo draag je tegelijkertijd bij aan een beter milieu en dat willen we toch allemaal zonder dat het veel moeite kost? Sterker nog, de maaltijden van Kookeezie staan in maximaal 30 tot 40 minuten op tafel.

De Eeziebags, waarin je boodschappen worden geleverd, zijn er voor 3, 4 en 5 dagen voor een 2, 3 en 4 persoons huishouden. De 1 persoons EezieBag is in de planning.

De Eeziebag, met daarin de verse producten van een horecaleverancier, wordt op dinsdag na 17.00 uur bij je thuisbezorgd. Droge kruiden en specerijen, pasta en rijst, olie of azijn worden niet meegeleverd maar zijn eenvoudig bij te bestellen in de Eezieshop. Ook hiervoor hoef je dus de deur niet uit.

Is je interesse gewekt, neem dan eens een kijkje op de website van Kookeezie: www.kookeezie.nl en bestel jouw EezieBag. En ga naar de Facebookpagina van Kookeezie: www.facebook.com/Kookeezie . Vind je ons leuk, dan zit in jouw eerste EezieBag ook nog een flesje wijn.

Woon je buiten de regio, vul dan toch je postcode in en je emailadres zodat wij onze regio kunnen gaan uitbreiden bij voldoende belangstelling.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen