Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 83

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 47

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 42

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 89

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 94
Succestips afvallen? Je kan het met deze tips - Total Body Balance

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Succestips om af te vallen

Succestips om af te vallen

Succestips om af te vallen? Natuurlijk is ieder lichaam anders, maar over het algemeen werken deze tips voor iedereen. Probeer deze succestips om af te vallen zelf eens een tijdje en kijk wat er gebeurt! Het is niet moeilijk en goed te doen. Jij zelf bent vooral de sleutel tot je eigen succes. Het moment waarop jij de knop omzet en kiest voor een andere levensstijl, dat is het moment waarop je met succes af kunt vallen.

Eet gezond!

Het is een open deur, maar toch: zorg dat je maaltijden gezond zijn. Het is af en toe niet erg als je een keer iets eet wat niet gezond is. Als je overwegend gezonde voeding eet weet je zeker dat er niet ongemerkt kilo’s aankomen. Neem de tijd om inkopen te doen en om gezond te koken. Vermijd kant en klaar maaltijden en zakjes en pakjes.

Varieer met je voeding

Dit blijkt voor veel mensen toch lastig. Woensdag friet dag en op vrijdag altijd pizza? Probeer af te wisselen met je eten. En schrap de ongezonde, vaste gewoonten die er ongemerkt in geslopen zijn. Als je een vaste dag hebt per week met een ongezonde maaltijd betekent dit dat je ruim 14% van al je avondmaaltijden in de week ongezond eet, dat is te veel. Bedenk daar gezondere alternatieven voor. Gezond hoeft niet te betekenen dat het niet lekker is! Ga op zoek naar lekkere recepten en experimenteer.

Beweeg voldoende

Bewegen is onderdeel van een gezonde levensstijl. Je hoeft niet meteen een marathon te gaan lopen om op een gezonde manier te bewegen. Laat  de auto wat vaker staan en pak de fiets. Neem de trap in plaats van de lift. Loop eens wat vaker een rondje als je een zittend beroep hebt. En kies vooral een vorm van beweging die je ook leuk vindt om te doen.

Eet meer groente

Pas de verhouding groenten op je bord eens aan. Schep extra groenten op en wat minder aardappelen, pasta of rijst. Of eet meer groenten tussendoor, zoals snackgroente of maak een pan met zelf gemaakte soep van bijvoorbeeld prei of courgette. Je kunt bij de lunch extra groenten nemen. Zo krijg je ongemerkt meer groenten binnen! Je lijf zal je dankbaar zijn.

Drink voldoende

Drink voldoende water. Liever niet teveel koffie en zwarte thee. Frisdrank kun je beter niet drinken. En als je van water met een smaakje houdt: voeg eens wat schijfjes komkommer toe, of wat rood fruit zoals frambozen of aardbei, of een beetje citroen. Wees creatief. Zorg dat je voldoende vocht binnen krijgt. Pure, groene thee is ook een goed alternatief voor water. Drink zeker 6 tot 8 glazen per dag. Je kunt hier heel simpel mee beginnen door alle frisdrank die je drinkt te vervangen door water.

Weeg niet te vaak

Ga niet te vaak op die weegschaal staan, één of twee keer per week is echt genoeg, het liefst op een vaste dag. Door allerlei omstandigheden schommelt je gewicht van nature. Doordat je vocht vasthoudt, en voor de dames: tijdens de menstruatie is je buik ook meer opgeblazen!  Je gewicht kan ook schommelen doordat je stress hebt. Staar je dan ook niet te veel blind op wat de weegschaal aangeeft. Je weet zelf of je gezond eet en goed bezig bent. Het wegen is maar een momentopname.

Met deze succestips maak je een goede start om af te vallen. Hou vol en ban alle verleidingen uit de koelkast en voorraadkast. Je kunt het echt, als je die  knop maar omzet!

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen