Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Hilde Verberkt

2 augustus, 2018

Hilde VerberktHet was eind oktober 2017 dat ik dacht: Nu moet ik echt iets gaan doen aan die kilo’s.
Na 3 weken niet snoepen en opletten met wat ik eet was er nog geen gram vanaf, ik kan je zeggen dat de motivatie om te lijnen toen ver te zoeken was.
Totdat mijn man tegen me zei “ bel gewoon naar Dick “. Na de intake ben ik de volgende dag meteen begonnen met een C9.
Ik zag tegen de eerste 2 dagen erg op maar ze vielen uiteindelijk mee. Na een week was ik al goed afgevallen en dat geeft wel de motivatie om door te gaan.
Toen de 9 dagen erop zaten, ben ik aan het suikervrij en vetarm eten begonnen, het voordeel van deze manier van lijnen is dat je gewoon mag eten en dat je gezin ook lekker mee kan eten. Zeker met alle recepten uit de recepten bibliotheek.
Ik had iedere week bij Dick een afspraak om op de weegschaal te gaan en dat was voor mij de stok achter de deur om door te zetten, want ik wilde niet falen.
Na een tijdje was ik gewend aan het niet snoepen en snacken tussendoor.
Uiteindelijk ben ik 17 kilo afgevallen en voelde ik me weer fijn in m’n lijf.
Het leukste is natuurlijk alle complimenten die je krijgt, ik werd er in het begin zelfs een beetje verlegen van.

Ik zou iedereen aanraden om te lijnen met Dick, want het is niet moeilijk en makkelijk vol te houden.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer