Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Miranda van den Crommenacker

31 maart, 2021

Miranda van den CrommenackerNa de zoveelste mislukte poging, baalde ik van de extra kilo’s. Ik was er klaar mee.

Ik heb in de loop van de jaren al vele diëten geprobeerd, de kilo’s gingen er af maar kwamen er weer net zo snel bij. Totdat mijn zusje met het programma van Total Body Balance aan kwam. Ze zei: dit ben ik aan het doen!!! Ik zei tegen haar: “ja het zal wel, dat is het zoveelste dieet…… wacht wel af hoe het bij jou gaat”. Eerlijk gezegd was ik best wel sceptisch, zeker omdat ze in het begin de C9 deed met daarin een shake, dacht ik dat doe ik niet meer. Later hoorde ik dat dat maar een aantal dagen was.
De volgende dag op de site van Total Body Balance mijn gegevens ingevuld en een uurtje later belde Dick. De stap was nu definitief. Ik ga afvallen.
En ben ook begonnen met de C9.
De methode was duidelijk. Dit mag wel, dat mag niet, een duidelijke ingrediëntenlijst, recepten op de site en wekelijkse controles. Wanneer wil je beginnen was de laatste vraag… Ja als ik dan begin, dan maar meteen morgen. Elke week een controle om te wegen. Dit was een stok achter de deur. Met motiverende, gespreken en tips van Dick, is het me gelukt! Ik kreeg steeds meer energie en voelde me goed. In totaal ben ik 28 kilo afgevallen en voel me weer goed in mijn vel zitten. Het is zo heerlijk om niet meer moe te zijn!! Nu heb ik veel meer energie.

Miranda van den Crommenacker

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer