Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Anna, op afstand afgevallen

25 januari, 2018

anneBen je jarenlang na de eerdere succesvolle, wekelijkse begeleiding van Dick het gewenste aantal  kilo’s kwijt en op gewicht gebleven, maar door privé omstandigheden weer terug bij af, wanhoop dan niet. Ook niet als je door een te grote afstand of tijdgebrek niet meer in staat bent tot de wekelijkse fysieke metingen en peptalks.

Met voor meerdere weken voedingssupplementen, mijn eigen kracht, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid, ben ik 12 kilo afgevallen, heb na 16 cm verlies in tailleomtrek  weer een mooi middeltje en is de cellulite op mijn bovenbenen als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik voel me nu weer een aantrekkelijke, zelfverzekerde en gezonde  57-jarige vrouw. Met de complimenten van Dick na mijn updates via e-mail, kijk ik met veel trots terug op mijn geslaagde missie. Wat mij is gelukt, lukt jou ook. Geloof in jezelf en ga ervoor!

Succes en groetjes, Anna

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer