Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Marjolijn van der Steen

29 november, 2018

Marjolijn van der SteenDe maat was vol, er moest wat gebeuren. Kleding paste niet meer, zat niet lekker in mijn vel, maar bleef maar door eten.
De knop moest om. Na een fijn gesprek met Dick begon mijn avontuur.
Het is een programma wat goed te doen is met de juiste begeleiding. Absoluut geen honger gehad.
Wat mij hielp om de eerste periode door te komen is etentjes etc afzeggen. Klinkt misschien niet leuk maar als je ergens voor wilt gaan zul je concessies moeten doen.

Nu 12,5 kilo lichter, meer energie, stralender kan ik zeggen: dit was de beste keuze van 2018!
Het is geen lijnen meer, het is het aanpassen van mijn levenswijze!

Dank daarvoor Dick!

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer