Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Daisy van den Crommenacker

6 mei, 2020

 

“Ik heb veel diëten geprobeerd voordat Total Body Balance op mijn pad kwam. Ik voelde me moe en dik,

heel dik en heel eerlijk vreesde ik voor mijn gezondheid. Door alle suiker die ik at, was ik bang hartklachten en suikerziekte te krijgen.”

Na de geboorte van mijn tweede dochter vlogen de kilo’s eraan!!! Ik heb van alles geprobeerd maar kon het afslanken maar niet volhouden. Ik begon als een kip zonder kop aan elk dieet en zag het afslanken als een straf.” Totdat mijn goede vriendin van me met het programma van Total Body Balance aan kwam. Ze zei: dit ben ik aan het doen!!! Ik zei tegen haar: “ja het zal wel, dat is het zoveelste dieet…… je wordt er niet goed van. Dat hou je niet vol.” Ze zei dat ze superveel energie had en dat ze  totaal geen hongergevoel had en dat het goed te doen is. Ze raadde me aan Dick maar eens een keer te bellen en op gesprek te gaan. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik er eerst een paar dagen over na heb gedacht of ik het wel ging doen. Tot het moment dat ik op het werk moest bukken om iets op te pakken en ik gewoon voelde dat die kilo’s echt in de weg zaten.  Nu is het KLAAR dacht ik, en de dag erna belde ik Dick.” “Ik wilde het eerst op afstand doen.” Dick zei tegen me:  “je woont niet zo ver weg,  je kunt ook gewoon langskomen.” Zogezegd, zo gedaan. “De kennismaking met Dick beviel me heel goed. Ook het feit dat je door de wekelijkse controle een stok achter de deur hebt zag ik wel zitten.“ “Ik wilde meteen beginnen en dus ging ik met de C9 naar huis. Het leek wel of de C9 mijn hele lichaam resette. Ik kon het heel goed volhouden. Ik had totaal geen honger gevoel. Na de C9 woog ik 5 kilo lichter. Daarna vlogen de kilo’s eraf.  Natuurlijk sportte ik ook een keer in de week! En het verbaasde me dat ik ineens zo goed vol kon houden met wandelen en met  aquajoggen. Ik heb me nooit zo goed gevoeld en dat kwam allemaal door dit suikervrije dieet.” “Op de moeilijke momentjes hielp het mij vooral om de reden waarom ik af wilde vallen op te schrijven in een boekje en dat steeds terug te lezen. Ook de gespreken en weegmomenten met Dick hielpen me wanneer ik het lastig vond.  Maar ik heb mijn gezonde levensstijl inmiddels helemaal omarmd!! Ik ben nu 20 kilo lichter. Ik zei pas nog tegen Dick: dit maatje en dit gewicht heb ik niet meer gehad sinds de middelbare school!! Het is zo heerlijk om niet meer moe te zijn!! Nu heb ik de energie om iets te ondernemen.” “Wil je afvallen?  Twijfel niet en Bel Dick. Hij kan je zo goed helpen met het bereiken van je gewicht!! Doen!!!” Daisy van den Crommenacker

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer