Erg vaak heb ik geprobeerd wat kilo’s kwijt te raken. Helaas leidde geen enkele poging tot het gewenste resultaat.

 

Een kennis tipte me over Total Body Balance van Dick Sandbergen. Eind juli 2018 zijn we van start gegaan met als doel uiterlijk 25 september op mijn streefgewicht te zitten. 20 september was het al zo ver.

Volgens mij wordt de effectiviteit (lees het succes) van deze methode bepaald door een aantal zaken. Het belangrijkste is natuurlijk de kracht van de methode, suikervrij en vetarm. Anderzijds was voor mij de begeleiding door Dick cruciaal. Duidelijke uitleg, gebracht met humor gecombineerd met de wekelijkse afspraken om te voortgang te bewaken motiveerden mij niet van het programma af te wijken.

 

Jan uit Helmond

Call Now Button

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!