Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Jan uit Helmond

22 oktober, 2018

Erg vaak heb ik geprobeerd wat kilo’s kwijt te raken. Helaas leidde geen enkele poging tot het gewenste resultaat.

 

Een kennis tipte me over Total Body Balance van Dick Sandbergen. Eind juli 2018 zijn we van start gegaan met als doel uiterlijk 25 september op mijn streefgewicht te zitten. 20 september was het al zo ver.

Volgens mij wordt de effectiviteit (lees het succes) van deze methode bepaald door een aantal zaken. Het belangrijkste is natuurlijk de kracht van de methode, suikervrij en vetarm. Anderzijds was voor mij de begeleiding door Dick cruciaal. Duidelijke uitleg, gebracht met humor gecombineerd met de wekelijkse afspraken om te voortgang te bewaken motiveerden mij niet van het programma af te wijken.

 

Jan uit Helmond

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer