Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Genieten van de feestdagen

Als je in de maand december op je gewicht wil letten dan wordt het je niet gemakkelijk gemaakt. Word je aan het begin van deze maand eerst verleid met pepernoten, chocoladeletters en marsepein… Staan daarna de kerstdagen en oud & nieuw voor de deur. Help! Wat kun je doen?

kerstboom met rauwkostOns belangrijkste advies: Geniet! 

Geniet van het samen zijn met je familie en vrienden. Het is een speciale tijd en deze verdient je volle aandacht. Als je geniet zit je lekkerder in je vel en gaat de rest ook gemakkelijker… Daarnaast is het goed om je bewust te zijn van de verleidingen en bepaal vooraf hoe je hier mee om wilt gaan. Blijf suikervrij!

Extra hulp met Forever LEAN

Zorgeloos de feestdagen doorkomen? Dat kan met Forever LEAN!

Dit product heeft 3 speciale ingredienten die er voor zorgen dat de opname van calorieen uit vetten en koolhydraten beperkt worden: een vetabsorberende vezel uit de cactusplant, proteÏne uit de witte boon en chromium trichlorie. Deze ingredienten zorgen er ook voor dat de bloedsuikerspiegel in balans blijft en je voorkomt hongergevoel.

Een pot bevat 120 capsules, goed voor 60 tot 120 maaltijden.

Bestel hier: https://totalbodybalance.nl/lean/

Buiten de deur

Ga je met de kerstdagen bij iemand ontbijten, lunchen of dineren? Zorg dan dat je de rest van de dag gezondere keuzes maakt. Is er een buffet? Weet dan wat je kiest. Ga voor veel groenten, lichte of geen saus. Kies liever fruit na, dan een ijsje.

En ook hier geldt weer: geniet van wat je eet. Als de basis gezond is dan is de impact van minder gezond eten niet zo heftig.

we whisk you e merry christmasThuis aan de slag

Krijg je bezoek? Dan is het niet zo moeilijk! Maak een keuze uit onze receptenbibliotheek voor hapjes of andere gerechten. Heerlijke caloriearme sauzen voor het kerstdiner kun je heel goed zelf maken. Deze sauzen maak je veelal op een basis van magere yoghurt of kwark. Daarnaast hebben wij dit jaar onze kerstmenu’s weer online beschikbaar.

Kies uit menu 1 of menu 2 of meng ze eventueel met elkaar.

Bewegen

Ga juist deze dagen waarbij je veel binnen zit bewust lekker naar buiten. Zoek (met de kinderen) de bossen op of ga op de fiets naar familie of vrienden. Bewegen activeert ook nog eens de stofwisseling en de buitenlucht maakt je frisser en meer alert. Daarnaast heeft het een positief effect op je gemoedstoestand.

Wil je meer lezen over de voordelen van bewegen? Lees dan hier verder…

Heb je vragen of wil je graag nog meer tips? Neem dan contact met ons op: 088 – 500 9000


Hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2015!

Total_Body_Balance_wenst_iedereen_hele_fijne_feestdagen_en_een_gelukkig_2015

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen