Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 83

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 47

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 42

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 89

Deprecated: Return type of DOMWordsIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/834551.cloudwaysapps.com/qrsmchndhj/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/PostContent/PostContent.php on line 94
Gezond en natuurlijk afvallen ⋆ Total Body Balance

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Gezond en natuurlijk afvallen

Er speelt van alles door je hoofd: ga ik met een gezond dieet afvallen? Of wil ik alleen maar snel afvallen? Nog maar eens proberen? Maar dat kost weer geld!
Of moet ik het zelf kunnen en ga ik met een beetje ruggengraat natuurlijk afvallen? Of zou het niks met ruggengraat te maken hebben maar eerder met een goede verantwoorde methode en heb ik die gewoon nog niet gevonden? Of zou die nieuwe dieetpil het antwoord zijn op mijn gewichtsprobleem? Want zou dat dan misschien wel werken?

Herken jij deze cirkeltjes in je hoofd? Je bent in goed gezelschap, iedereen herkent dit en worstelt met deze gedachten die door ons hoofd spelen. Neem van ons aan, afvallen is ingewikkeld. Het is complex. Als het makkelijk was, deed iedereen dat gewoon zelf en bestonden er geen duizenden wonder dieetpillen en waren er geen honderden methodes en komen er nog steeds bij. Het is ingewikkeld en daarom ga je naar een specialist. En laat je je gedurende het gehele traject goed begeleiden zodat je daarna op gewicht blijft en weet hoe je dat moet doen! Dan is het een goede investering!

Gezond & natuurlijk afvallen

Er zijn diverse methodes waarmee je best kunt afvallen. Er zijn tal van repen, poeders en shakes waarmee je gewicht kunt verliezen. De vraag is echter: breng ik mijn lichaam hiermee geen schade toe? En……..kom ik daarna weer razendsnel aan en kan ik niet meer afvallen? We kennen allemaal voorbeelden uit onze naaste omgeving waarbij iemand spectaculair is afgevallen maar inmiddels alweer ernstig is teruggevallen. Zoals bij het programma Obese bijvoorbeeld ook.
Gezond afvallen met een verantwoord dieet luistert dus heel erg nauw. Het is een dunne draad waar je op balanceert tussen gezond eten en toch afvallen.
Coaching en begeleiding speelt daarin een belangrijke rol.

Verantwoord afvallen met speltpasta

Gezond dieet

Wat is dan wel een gezond dieet? Als jij op pad gaat om het antwoord op deze vraag te vinden, kom je terecht in een doolhof van tegenstrijdige berichten. Moet ik mij bijvoorbeeld houden aan de schijf van vijf? De diëtiste zegt dat ik best een eierkoek mag nemen en Sonja Bakker vindt peperkoek ook prima. En ga zo maar door. En zal ik dan maar de koolhydraten achterwege laten, dat roept toch iedereen?
Een verantwoord dieet bevat per maaltijd altijd de volgende drie onmisbare macronutriënten eiwitten, koolhydraten en vetten. Het weglaten van een van deze elementen is schadelijk voor het lichaam en verstort de normale spijsvertering.
Waar Total Body Balance je mee helpt is je kennis te geven over welke koolhydraten, welke vetten en welke eiwitten je wel en niet kunt gebruiken, hoeveel je daarvan moet eten om af te vallen en toch energie te hebben, kortom hoe je gezond afvalt met eerlijk eten, zodat je ook op lange termijn zelf daarop kunt sturen.

Suiker UIT jouw gezonde dieet!

Tegenwoordig weten we dat suiker en een gezond, verantwoord dieet niet samen gaan. Suiker maakt je moe, en houdt jouw zin in meer suiker actief. Door een klein mokkaboontje te eten, en morgen nog een, blijf je permanent de suikerbehoefte activeren. Door de suiker te elimineren uit je dieet, voel je je snel beter, hebt meer energie, slaapt beter en taalt niet meer naar snoepen. Misschien moeilijk om voor te stellen maar het is de moeite waard die proef eens op de som te nemen. Je bent dus niet verslaafd, zoals veel klanten bij aanvang denken, maar je neemt regelmatig suiker waardoor je altijd zin hebt in meer. Zodra je ermee stopt, gaat ook die constante prikkel weg en komt je hele systeem tot rust. Wij helpen je de weg te wijzen naar producten zonder suiker die net zo lekker zijn!

Gezond afvallen met appels

Gezond afvallen

Gezond afvallen is dus veel meer dan calorieën tellen. Je houdt ook rekening met de verhouding macronutriënten in je dagelijkse porties! De methode van Total Body Balance is een van de meest natuurlijke diëten om verantwoord af te vallen in Nederland. We zorgen door middel van professionele coaching er ook nog eens voor dat jij ZELF op lange termijn precies weet hoe je op gewicht kunt blijven en ons niet meer nodig hebt.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen