Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

De gevaren van suiker en suikervervangers

De gevaren van suikers!

Suiker maakt je moe en van aspartaam krijg je kanker. De natuurlijke zoetstof stevia lijkt ideaal voor suikerverslaafden.

Total Body Balance verkondigt al jaren dat Stevia de suiker van de toekomst is en nu het sinds een paar maanden goedgekeurd is zie je ook steeds meer producten op de markt komen met Stevia erin. Als je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven is dit bijna een wondermiddel te noemen. Suiker is heel erg slecht voor je lichaam en heel verslavend. Wist je dat suiker nog verslavender is dan drugs? Ja, je leest het goed. En het vervelende is, dat je lichaam om steeds meer vraagt en je daardoor je eigen suikerverslaving in stand houdt. Gelukkig beginnen steeds meer mensen in te zien dat suiker niet gezond is. En er komen ook steeds betere vervangers van suiker op de markt. Let wel goed op wel maat houdt met suiker. Te veel ‘goede’ suiker is nog steeds niet goed en daar wordt je ook weer dik van.

Er wordt ook meer en meer gewezen op de gevaren van suiker en van zoetstoffen. Ik kwam dit uitgebreide artikel tegen op de site MT (management team), ik vond het zo duidelijk en waardevol dat ik het met je wilde delen.

Klik op de knop voor het artikel.

 

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen