Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Foto’s van voor en na het afslanken

Foto's van voor en na het afslanken

Ben je op zoek naar foto’s van voor en na het afslanken? Bij mij vind je alleen de na foto’s. Waarom?
Omdat voor en na foto’s van afslanken volgens de wetgeving niet mag. Ook het noemen van gewichtsverlies in combinatie met hoelang je er over gedaan hebt mag niet.

Waarom afslanken voor iedereen anders is

Of en hoeveel je afvalt, is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals hoeveel overgewicht je hebt. Of je medische aandoeningen of een onderliggende ziekte hebt. Of je medicijnen gebruikt. Hoe lang je al overgewicht hebt. Of je man of vrouw bent. Hoe oud je bent. Wat je beroep is. Of je erfelijke aanleg hebt of niet. Kortom, er zijn heel veel afhankelijkheden die bepalen of en hoeveel je afvalt. Daarom kun je jezelf ook niet vergelijken met anderen. En daarom doen wij dat niet.

Total Body Balance helpt bij overgewicht

Wat ik wel zeker weet is dat jij bij mij altijd persoonlijke begeleiding krijgt bij het afslanken. In de meer dan 17 jaar dat ik dit werk doe, heb ik al vele duizenden mensen geholpen een gezonder gewicht te bereiken. De meesten hebben toch die stok achter de deur nodig. Met de wekelijkse controles heb je die zekerheid. Maar ook na het afslanken laat je ik je niet aan je lot over. Sowieso sluiten we een afslanktraject altijd af met een stabilisatiefase, zodat je jouw nieuwe voedingspatroon ook duurzaam vast kunt houden. En mocht je daarna nog ondersteuning nodig hebben, dan is de speciale Preventiemonitor die ervoor zorgt dat je niet weer aankomt, omdat je regelmatig terug op controle komt. Het is ook hier weer de stok achter de deur die voor veel van mijn klanten het verschil maakt.

En helpt het ook echt?

Nou en of!
Lees de verhalen van anderen maar eens die je hier op de website vindt.
Mocht je twijfelen: weet dat een intakegesprek altijd gratis is. Ik leg je graag uit hoe deze afslankmethode werkt, wat je kunt verwachten en natuurlijk meten we je gewicht en rekenen uit wat je BMI is. We bepalen samen wat een goed en realistisch streefgewicht voor jou kan zijn.

Mijn aanpak is altijd gebaseerd op verantwoorde voeding. Deze afslankmethode bestaat niet uit alleen maar shakes of poedertjes. Gezond eten is het uitgangspunt. Door te leren wat gezondere keuzes zijn, heb je daar ook na het afslanktraject enorm veel profijt van. Daarom blijf je bij Total Body Balance gewoon eten, maar wel gezond. We starten het afslanktraject met een boost, de zgn. appeldag of met een C9 pakket om je extra op weg te helpen. Daarna eet je gewoon 3x per dag een gezonde en lekkere maaltijd en hebt de keuze uit genoeg tussendoortjes.

Ik help je met makkelijke recepten om gezond te eten. Iedereen kan met de pot mee eten en je hoeft er geen ingewikkelde ingrediënten voor in huis te halen of uren voor in de keuken te staan.

Dus als jij gemotiveerd bent en ervoor wilt gaan: meld je aan voor een gratis vrijblijvend intakegesprek.
Dit kan zowel op de locaties in Helmond of Vught en op afstand.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen