Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Kim Pasnagel

22 mei, 2023

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht gekomen. Dick heeft alles duidelijk uitgelegd en ik kon meteen starten! Na 1 week merkte ik al dat er kilo’s af gingen, dit motiveerde mij elke keer weer om door te gaan naar mijn streefgewicht.

Elke week naar de metingen gaan was erg fijn, hierdoor weet je ook waarvoor je het doet. Hierdoor bleef ik scherp om mij aan het doel te houden en uiteindelijk ook te behalen!

Ik ben erg blij dat ik gekozen had om naar Dick te gaan, mede dankzij alle tips en positiviteit heb ik mijn streefgewicht kunnen halen!”

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Maarten Tromp

In mijn leven heb ik al diverse afvalmethodes geprobeerd en ook een keer 18 kg afgevallen, maar het is dus nooit gelukt om mijn einddoel te halen of op gewicht te blijven. Sterker nog, ik was helaas zwaarder dan ooit toen ik me bij Dick meldde. De stats: 138 kg,...
Lees meer