Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Karin van den Heuvel

21 januari, 2019

“29 mei 2017. Een uitzending van Anita Witzier over obesitas en de mogelijke manieren van maagverkleining waar over verteld werd, was voor mij de doorslag.Karin van den Heuvel

Ik kan een mening hebben over mensen die al op jonge leeftijd een maagverkleining ondergaan “maar als ik zelf niets doe, ben ik over 10 jaar net zo dik.”  Met deze gedachte ben ik gaan surfen op internet, maar kwam eigenlijk niet tot een goede keuze. Ik heb een appje gestuurd of iemand het 06 nummer had van een bekende van mij. Hij was in anderhalf jaar tijd veel afgevallen, zonder gekke toestanden of onmogelijke diëten en daar had ik wel oren naar. Via hem ben ik terecht gekomen bij Total Body Balance.

Een mail gestuurd naar Total Body Balance en gelijk dezelfde dag nog contact gehad. Dick vroeg me wanneer ik tijd had voor een eerste afspraak. “In principe vanmiddag al” en het kon direct geregeld worden. Tijdens de eerste afspraak uitleg gehad, metingen gedaan en DE vraag der vragen. “Wanneer wil je beginnen” Na een aarzelend antwoord “Na het weekend”  vroeg Dick me, “Waarom niet morgen?” Hij had helemaal gelijk, er zijn altijd dingen die moeilijk zijn als je gaat afvallen: Verjaardagen, recepties, gezellig terrasje doen. Dus maar gelijk aan de slag. Nu anderhalf jaar verder, ben ik zover dat ik weer op een gezond gewicht ben. De verleidingen liggen na anderhalf jaar nog altijd op de loer. Ik ben nu weer bezig om meteen de feestkilo’s van de decembermaand er weer af te krijgen. Ik ben er van overtuigd dat ik de aangeleerde levensstijl wel vol kan houden. Minder eten hoef ik niet, de keuzes die ik maak zijn anders. Diëten doe je voor het leven.
Ik werk nog dagelijks aan een gezonde levensstijl.”

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer