Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Afvallen na de feestdagen

Straks hebben we ze weer achter de rug, al die feestdagen. De meeste mensen vinden het fijn om dan weer over te gaan tot de orde van de dag. Weer ‘normaal eten’ en ‘gewoon eten’. Met de feestdagen tafelen we uitgebreid en eten we over het algemeen teveel. Met het gevolg dat je zo een paar kilo aankomt. Als jij hier ook last van hebt, dan heb ik goede tips om af te vallen na de feestdagen.

Afvallen na de feestdagen

Het lukt je het makkelijkst om af te vallen als je zorgt dat al het lekkers dat nog over is van de feestdagen, gewoon weg is. Zorg dus dat je niet met restjes zit. Koop voldoende in voor de feestdagen maar overdrijf het niet. Als je niet teveel koopt, zit je ook niet met restjes. Want die restjes kunnen heel verleidelijk zijn om op te eten. Voor je het weet zit je opeens met vijf kilo of meer aan je lijf.

Paar kilo eraf is zo gedaan

Want een paar kilo eraf is echt veel makkelijker dan 5 of 10. Wacht dus niet te lang met afvallen na de feestdagen. Hoe langer je wacht, hoe groter de verleiding is om meer te blijven eten of om ongezond te eten. “Het maakt nu toch niet meer uit”, denk je dan. Het maakt zeker een verschil. Begin dus meteen met afslanken zodra je merkt dat je aangekomen bent. Stel het niet uit tot na de Carnaval of de lente.

Thuis gemakkelijk afslanken met het Correctiepakket

Met mijn Correctiepakket kun je zelf thuis heel gemakkelijk afslanken na de feestdagen. Je kiest zelf de periode, 2, 4 of 8 weken. Eventueel aangevuld met verantwoorde producten, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over welke producten je het beste kunt gebruiken.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bij mij een kort traject te volgen als je het lastig vindt om zelf aan de slag te gaan. Het werkt toch vaak het best als je een stok achter de deur hebt. Dat ben ik. Ik help je om jouw ideale gewicht te bereiken. Ik leg je uit  hoe het systeem werkt en bereken je BMI. Zo weet je direct of je een gezond gewicht hebt en wat je kunt verwachten als je bij mij een traject volgt.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen