Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Afslankmethode die werkt

Wat is een afslankmethode die nou echt werkt? Mijn antwoord?
Een afslankmethode die er ook voor de langere termijn voor zorgt dat je jouw nieuwe gezonde levensstijl vast kunt houden.
Want dat is het geheim tot succes!

Geen tijdelijke maar een blijvende aanpassing van je levensstijl

Natuurlijk weten we allemaal dat gezond en verantwoord afvallen moeite kost. Iedere afslankmethode, welke je ook kiest, begint met er echt voor willen gaan. Het betekent je voeding aanpassen en wellicht ook meer bewegen. Op korte termijn boek je succes met het beperken van je calorie-inname en het vermijden van suikers. De meeste mensen weten echt wel dat dit een manier is om af te slanken. En dus doen ze dat. En daarna gaan ze weer ‘normaal’ eten, waardoor de kilo’s er weer terug aan vliegen. Conclusie: afslanken werkt niet.

Dat ben ik met je eens. Als je op deze manier af wilt slanken, gaat het niet voor je werken. Een afslankmethode die wel werkt kijkt ook naar de oorzaak van je overgewicht. Veel mensen weten ook niet wat gezond eten is. En daar zit de sleutel tot succes. Succes komt doordat je leert wat gezonde voeding is, eigenlijk leer je opnieuw eten, iets waar je je hele leven verder profijt van hebt. Natuurlijk beperk je een tijdje de koolhydraten, suikers en vetten, maar dan? Dan gaan veel mensen de fout in en vervallen ze in hun oude, ongezonde eetpatroon. Leren wat gezonde voeding is betekent ook voor de langere termijn op gewicht kunnen blijven.

De afslankmethode die werkt

Bij de succesmethode van Total Body Balance kijken we verder dan alleen de korte termijn. We kijken ook naar de oorzaken van jouw overgewicht en pakken deze bij de bron aan. Dat is het voordeel van mijn persoonlijke begeleiding. Iedere week zien we elkaar bij de controle en kijken we wat je lastig vindt. Wat zijn de grootste problemen waar je tijdens het afslanken telkens weer tegenaan loopt en waardoor het je steeds opnieuw niet lukt om op eigen houtje af te slanken? Juist die stok achter de deur zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in wat voor jouw de afslankmethode is die werkt. Daarnaast leer ik je wat gezonde voeding is, zodat je een goede basis hebt om gezond te eten en je kunt variëren met de gerechten.

Uitgangspunt blijft het bereiken en straks ook het vasthouden van een gezond gewicht. Deze afslankmethode kun je je hele leven ‘volhouden’ omdat je leert wat gezond eten is. En natuurlijk hoort daarbij dat je af en toe mag genieten. Samen kijken we wat voor jou haalbaar is en wat voor jou goed werkt.

Afslanken bij de afslankcoach bekend van TV

Ik heb inmiddels al ruim tienduizend mensen met succes geholpen met afslanken. Ook jij kan het! Als je ervoor wilt gaan ben ik er om je te begeleiden. Zet vandaag nog de stap naar succes en meld je aan voor een vrijblijvende intake.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen