Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Isolde Huijbregts, Esch

29 januari, 2018

Ik ben naar volle tevredenheid 12 kilo afgevallen met de methode van Total Body Balance.
Er is een patroon in mijn leven mbt mijn gewicht. Ik val af en kom dan langzaam weer aan. Eens in de 5 jaar val ik af. Dit patroon wilde ik doorbreken.Het heeft een paar jaar geduurd voordat ik weer de echte ambitie had om werk te maken van het afvallen.
Eind juni 2017 was het zover. Ik was het verstoppertje spelen echt zat en een vriendin raadde me aan om contact op te nemen met Total Body Balance. Zo gezegd zo gedaan. Ik belde met Dick en toen ik hoorde dat ik elke week langs moest komen, haakte ik bijna af, want daar heb ik geen tijd voor. Dick bood aan om ipv elkaar fysiek te zien, elkaar wekelijks te bellen. Dat was voor mij een prima voorstel.
Wat me zeer aanspreekt in de methode van Total Body Balance is de eenvoud. Ik geloofde sterk in dat ik later weer kon voortborduren op de manier van eten tijdens het dieet. Ik hield me aan de voorschriften van Dick en had helemaal geen honger. Ik kon zelfs lekker eten uit de receptenbibliotheek.
Wanneer je wil gaan afvallen kan ik Total Body Balance van harte aanbevelen. En wacht niet tot het juiste moment want dat komt niet.
Eind juni ben ik begonnen en tijdens de zomervakantie was mijn doel om op gewicht te blijven en dat was aardig gelukt. In oktober bereikte ik mijn streefgewicht en het lukt me nog steeds om op gewicht te blijven. Uiteraard is het nu de kunst om dit vast te houden. Ik ben vastbesloten en wanneer ik toch hulp nodig heb, dan weet ik Dick te vinden.

Dick, super bedankt voor je hulp, steun en adviezen.

Hartelijke groeten, Isolde Huijbregts

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer