Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Maarten Tromp

23 januari, 2022

Maarten TrompIn mijn leven heb ik al diverse afvalmethodes geprobeerd en ook een keer 18 kg afgevallen, maar het is dus nooit gelukt om mijn einddoel te halen of op gewicht te blijven.

Sterker nog, ik was helaas zwaarder dan ooit toen ik me bij Dick meldde. De stats: 138 kg, 38 jaar, man en 1.82m.
Nu weeg ik 89 kg. Naar boven afgerond ben ik dus 50kg afgevallen,! De eerste kilo’s vlogen er af en als ik in de zomer niet een paar weken had gezondigd tijdens de vakanties, was ik nog sneller op het gewenste gewicht geweest. Het terugkomen in het afvalritme na die vakanties viel me zwaar. Toch is het resultaat super, boven mijn verwachting.
Dit heeft een aantal redenen:
  • Allereerst door de methode: zonder een hongergevoel kan je gevarieerd eten, zéker als je van koken houdt. Met wat creativiteit maak je van calorierijke gerechten, super lekkere gezonde varianten.
  • Als je er even doorheen zit, pept Dick je op een positieve manier weer op!
  • Al je vragen kan je steeds stellen, en daar had ik er een hoop van!
  • Die stok achter deur is, elke week op de weegschaal, heeft zéker effect!
  • Door het nieuwe eetpatroon, krimpt je maag waardoor je simpelweg minder trek hebt. En als je het slim doet, is dat structureel zo waardoor je de rest van je leven veel gezonder bent.
Dick is een hele plezierige vent, waardoor je nooit met tegenzin naar hem toegaat en eerlijk als het moet en daar heb je wat aan.
Veel mensen in mijn omgeving staan versteld van het resultaat in zo’n korte tijd en ik krijg vaak de vraag of ik een maagverkleining heb gehad. NEE DUS!
Gewoon naar Dick gaan, niet eigenwijs doen en je houden aan wat hij zegt, dan komt het goed.
En het is een stuk makkelijker dan je nu nog denkt!
Maarten

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen