Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Peter van Dongen, Nuenen

25 januari, 2018

Peter van DongenIk geniet de gehele dag van complimenten, spiegels en ramen……iedereen zegt eerst wat zie je er goed uit en daarna komt voorzichtig de vraag: hoe heb je dat voor elkaar gekregen.

Nou in ieder geval niet door een crashdieet, vage schake’s of enkel een “EVDH” dieet. EVDH? Ja, Eet Voor De Helft.

Het is ons gelukt om naar Total Body Balance te gaan. Eerst moet bij je zelf de knop om, je moet de drang hebben om te willen veranderen en je moet weer van jezelf willen gaan houden. Als je dat voor elkaar hebt rest er nog maar 1 ding: begeleiding maar dan wel begeleiding die oprecht is, zonder poespas. Ons probleem was dat wij geen kennis van voeding hadden maar daarnaast ook geen rem kende bij de dingen die we lekker vinden en dat in combinatie met geen regelmaat hebben. Wij hebben bij Total Body Balance gekozen voor een traject van een jaar, in het begin dacht ik: gaan we daar een jaar over doen? Maar gelukkig was dat niet het geval. Het afvallen gaat enorm snel en op een zeer verantwoorde manier, ik voel me niet futloos of hongerig, integendeel, ik voel me energiek en krachtig. Maar de belangrijke periode komt na het behalen van het streefgewicht, het borgen van de nieuwe leefstijl. Op dit moment zitten wij niet ver meer van ons streefgewicht vandaan. Één ding weet ik zeker, ik wil nooit meer terug naar de persoon die ik was. Ik kan Total Body Balance aan iedereen van harte aanbevelen.

 

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer