Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Erik Relou

25 januari, 2018

Erik RelouIk heb Dick leren kennen op een zakelijke bijeenkomst in september 2016. Toevalligerwijs kwam ik tijdens het dineer naast hem zitten. Hij vroeg me wie ik ben en wat ik voor de kost doe? Nadat ik dat had uitgelegd volgde uiteraard de wedervraag, wat doe jij dan Dick? Ik heb een bedrijf waarin ik mensen help bij het afslanken. Ik gaf aan dat het dan niet toevalligerwijs zou kunnen zijn dat we naast elkaar zijn gaan zitten vanwege mijn toenmalige corpulente omvang. Dick belde mij vervolgens op om een afspraak in te plannen. Dit heb ik in eerste instantie afgehouden omdat ik het dik zijn niet echt als een probleem ervaarde.

In de herfstvakantie ben ik met het gezin op vakantie geweest. Toen ik in een luie stoel bij het zwembad lag vroeg mijn jongste zoon of dat ik ook wilde zwemmen. Om vervolgens op te kunnen staan uit de luie stoel was voor mij een hele toer. Ik voelde me op dat moment net een walrus, welke met zijn bekende bewegingen, zich uit de luie stoel moest werken. De knop ging in mijn hoofd om en na de vakantie heb ik contact opgenomen met Dick.

Op 05 november 2016 ben ik begonnen met het afslanken. In eerste instantie heb ik een kuur gevolgd met het C9 pakket. Dit viel de eerste dagen zwaar, maar de volhouder wint. Na de eerste week was ik al lekker op weg en vervolgens heb ik het programma opgevolgd van Dick. De kilo’s vlogen eraf, ondanks het feit dat ik me soms niet geheel heb gehouden aan het dieet. Het dieet is goed vol te houden en het wekelijks contact hebben met Dick was voor mij de positieve stok achter de deur.

Inmiddels ben ik 27 kilo afgevallen en ik voel me een stuk energieker dan voorheen. Nu durf ik aan te geven dat ik eigenlijk, toen ik nog zo corpulent was, wel een probleem had maar dit ontkende. Ik sta nu een stuk vrolijker in het leven. Ik sport meer en bewegen gaat me een stuk makkelijker af.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om het gesprek met Dick aan te gaan.

Groeten Erik Relou

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer