Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Online afslanken

Online afslanken is populair. Er zijn zoveel websites die online afslanken aanbieden. Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Als afslankcoach zit ik al sinds 2003 in het vak. Ik heb dus alle trends voorbij zien komen. Door mijn ervaring weet ik ook heel goed wat wel en niet werkt. Duizenden mensen heb ik inmiddels in mijn praktijk gehad en velen zijn met succes afgevallen. Vandaag geef ik je dan ook tips waar je op kunt letten als je (online) af wilt slanken.

Online afslanken de valkuilen

Online afslanken lijkt makkelijk. Je koopt voor een paar tientjes een boek of abonnement en klaar ben je. Je kunt beginnen. Om vervolgens na een paar dagen te stoppen. Het is teveel gedoe, je hebt het druk, de recepten zijn te ingewikkeld…. Ik denk dat de belangrijkste reden is dat mensen stoppen met online afslanken het gebrek aan begeleiding is. Je moet alles alleen uitzoeken. Je weet niet wat je ideale streefgewicht is en hoe je op een gezonde en verantwoorde manier af kunt slanken.

De belangrijkste valkuil is dat je er alleen voor staat. In mijn praktijk merk ik gewoon dat persoonlijke begeleiding DE sleutel naar succes is. Die stok achter de deur hebben veel mensen nodig om hun doelen te behalen. Iedere week op controle komen zorgt ervoor dat je echt bewust met je voeding omgaat, omdat je weet dat je weer op die weegschaal moet.

Online afslanken zonder begeleiding

Als je gemotiveerd bent, kun je zeker online afslanken. Je bent zo een paar kilo kwijt. Daarna komt pas het echte werk. Hoe houd je met gemak je nieuwe levensstijl vast? Daar zit de grootste verandering. Tussen je oren. Daar wordt bij online afslanken over het algemeen weinig aandacht aan besteed. Een persoonlijke coach kijkt waar voor jou de uitdaging en moeilijkheden zitten. Heb je bijvoorbeeld diabetes? Of reis je veel voor je werk en heb je daardoor moeite gezond te eten? Of zitten negatieve gedachten je in de weg, waardoor het je niet lukt om af te slanken en dat nieuwe gewicht vast te houden?

Met persoonlijke begeleiding is daar ruim aandacht voor. Er is aandacht voor jou en jouw specifieke situatie. Geen mens is immers hetzelfde. In al die jaren dat ik als voedingscoach werk, is wel gebleken dat degenen die persoonlijk begeleid worden over het algemeen het succesvolst zijn. En ook op de langere termijn hun gezonde gewicht kunnen behouden.

Heb je ook behoefte aan persoonlijke begeleiding bij afslanken?
Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek waar we samen kijken hoe jij ook met succes af kunt slanken.

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen