Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Beweeg jij wel genoeg?

We herkennen het allemaal: drukke dagen en daarmee soms niet voldoende tijd om alles te doen wat je graag zou willen: sporten, sociaal actief blijven en jezelf blijven uitdagen. Hoe fijn zou het zijn als je die dingen toch met gemak zou kunnen doen? Samen met de Technische Universiteit Eindhoven ben ik op zoek naar vrijwilligers die mee willen doen aan een gratis proef. Deze duurt 3x drie weken. Hiervoor is de app GameBus ontwikkeld. De proef start op 6 maart a.s.

Deze app daagt jou uit, zodat je met gemak gezonder kunt leven. Door middel van challenges word je een stuk actiever. Daarmee kun je punten verdienen. Je kunt de app individueel gebruiken of samen met anderen.

Kom naar de speciale informatieavond op 21 februari

Op donderdag 21 februari a.s. houden we een informatieavond voor iedereen die interesse heeft om mee te doen met deze proef. De ontwikkelaars van de app zijn ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Als je mee wilt doen, kun je je direct aanmelden! Vanaf 6 maart gaan we dan de uitdaging met elkaar aan. Meedoen is helemaal gratis.

Je hoeft geen klant bij Total Body Balance te zijn om mee te doen met de proef of de informatieavond. Iedereen is welkom.

We starten op 21 februari stipt om 20.00 uur, de ontvangst is vanaf 19.45.
De locatie is Total Body Balance in Helmond, aan de Hortsedijk 81 te Helmond.
We vinden het fijn als je vooraf even laat weten dat je komt in verband met de catering.
Zie ik je dan?

Aanmelden informatieavond

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen