Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Birgit Paepe

8 oktober, 2021

Birgit PaepeIk ben begonnen en de eerste 27 kg vlogen er met gemak af

Ik ging lunchen bij een vriendin en zij en haar man zagen er allebei supergoed uit!
Ze waren allebei 10 kilo kwijt, dankzij Total Body Balance.
Ik had zwaar overgewicht, had altijd last van mijn onderrug (vooral tijdens en na een wandeling) en kreeg last van mijn knie.
De huisarts had gezegd: ‘Als jij eens 15 kilo af zou vallen, zal je merken dat bewegen makkelijker wordt en dat je minder klachten hebt”.

Mijn vriendin vertelde dat je bij Total Body Balance 3 keer per dag supplementen neemt, die je honger wat wegnemen, dat je 3 keer per dag eet, waarbij je de koolhydraten en eiwitten weegt met onbeperkt rauwkost en groenten, 3 stuks fruit met daarnaast verantwoorde tussendoortjes (yoghurt, kwark, een Opkikker).
Belangrijk is dat je vetarm en suikervrij eet (goed etiketten lezen, in heel veel producten zit suiker).
Doordat je suikervrij eet, word je honger automatisch al minder.

Ik dacht: “Als ik hiermee nou eens 10-15 kilo af zou kunnen vallen, dat zou héél mooi zijn!”
Ik ben begonnen en de eerste 27 kg vlogen er met gemak af, ik was supergemotiveerd, ging helemaal niet buiten mijn boekje. Je weet precies wat je mag, wat hoeveelheid en ingrediënten betreft.
Daarna ging het wat langzamer en stond ik mezelf in het weekend weer wat toe maar ben nu bijna 35 kilo lichter en ben redelijk stabiel.
Ik voel me nu een stuk fitter, mijn schildkliermedicatie is er met een derde vanaf, ik snurk nauwelijks meer en met mijn kledingmaat zit ik 4 maten kleiner.
Ik wandel, fiets, sport, loop hard en voel me er héél goed bij.
Dick noemde me: Birgit 2.0 en zo voelt het ook!

Voor mij is Dick een grote motivator: streng, alles wat hij zegt is zo waar, inspirerend, motiverend en reken maar dat, als je weet dat je bij hem op de weegschaal moet, je écht de teugels nog even strak aantrekt!
Je moet het zelf doen, wat kan als het tussen je oren goed zit maar ik heb wel die juiste, bekende stok achter de deur nodig.

Dick, érg bedankt en ik probeer me op te maken voor Ronde 2!
Voor nu is het even oké: vakantie en van dingen genieten die je denkt gemist te hebben, iedere dag bewegen en op gewicht proberen te blijven, wat nog moeilijker is.
Je moet met jezelf een gewicht afspreken en wanneer je daarboven komt moeten er alarmbellen gaan rinkelen en móet je er weer strak tegenaan!

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer