Een dieet laten maken door een expert in Helmond

Lekker afvallen
  • ✔ Bewezen methode
  • ✔ Ruim receptenaanbod
  • ✔ Continue monitoring

Wanneer je een dieet wilt gaan volgen, bieden wij je hier graag ondersteuning bij vanuit onze vestigingen in Helmond en Vught. Total Body Balance biedt al sinds 2003 hulp bij afvallen via een speciaal programma. Niet alleen pas je jouw voeding aan, je gaat ook minder eten. Door jouw eetpatroon aan te passen, kom je langzaamaan op een gezond gewicht. Dat is toch precies de reden waarom je een dieet wilt volgen met behulp van een expert in regio Vught?

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Een zorgvuldig dieet, samengesteld door een professional uit Helmond of omgeving

Diëten zorgt ervoor dat je de nodige kilo’s kwijtraakt, wat jou diverse voordelen oplevert. Een dieet volgen met behulp van een dieetcoach uit Helmond of Vught doe je uiteraard omdat je wilt afvallen, maar je bereikt er méér mee. Wanneer je op gezond gewicht bent, ben je namelijk minder vatbaar voor bepaalde ziektes. Verder word je weerbaarder, energieker en krijg je meer zelfvertrouwen. Genoeg reden dus om een dieet te volgen volgens een dieetschema van Total Body Balance, gevestigd in Helmond en Vught.

Dick Sandbergen van Total Body Balance

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen

Wil jij op een gezonde manier afvallen? Dan is het altijd verstandig om onze gezondheidscoach uit Helmond in te schakelen voor tips voor een goed dieet. Tevens krijg je diverse voedingssupplementen uit onze webshop mee die jou helpen om de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo raak jij die overtollige kilo’s op een verantwoorde manier kwijt en gun je jezelf een tweede leven. Maak daarom een afspraak bij onze vestiging in Helmond of Vught als je een dieet wilt laten samenstellen. Hiervoor neem je contact met ons op via 088 500 9000 of info@totalbodybalance.nl.

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Vestigingen

Helmond

Hortsedijk 35
5708 HA Helmond

Vught

Industrieweg 12
5262 GJ Vught

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!

Call Now Button