Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Een gezondheidscoach in Helmond en Vught

Als je behoefte hebt aan ondersteuning bij het afvallen, is het een verstandig idee om een gezondheidscoach uit de omgeving van Helmond in te schakelen. Total Body Balance, gevestigd in zowel Helmond als Vught, werkt met een bewezen afslankmethode die jou snel op gezond gewicht brengt. Wil jij een energieker gelukkiger leven? Dan is ons programma uitermate geschikt voor jou!

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Gezonder leven door deskundige hulp van een gezondheidscoach uit Helmond

Ons afslankprogramma helpt jouw gezonder te leven volgens verschillende pijlers. Hierbij staan gezonde voeding en nuttige voedingssupplementen centraal. Verder heb je intensief contact met jouw gezondheidscoach uit Helmond. Je ontvangt tips, wordt op alle vlakken ondersteund en jouw voortgang wordt gemeten. Zo weten we of het dieet aanslaat of dat er wellicht aanpassingen worden gemaakt. Van gezonde recepten tot dieethulp, jouw gezondheidscoach uit Helmond staat je op diverse vlakken bij.

Bespreek de mogelijkheden met jouw coach

Wil jij voor een gezonde levensstijl gaan en heb je daarom interesse in de diensten van een diëtist of gezondheidscoach uit Helmond? Ontdek dan wat Total Body Balance voor je kan betekenen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij bieden en beantwoorden ook al jouw eventuele vragen. Hiervoor bel je naar 088 500 9000 of stuur je een e-mail naar info@wordpress-802619-2766223.cloudwaysapps.com. Indien gewenst kun je ook ons contactformulier invullen.

Gezonde goed gevulde voorraadkast