Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Een dieetschema laten samenstellen in Helmond

Bij Total Body Balance kun je uitstekend terecht als je een dieetschema met voedingsadvies wilt laten maken door afslankcoach Dick Sandbergen. Ik bied je persoonlijke ondersteuning bij het afvallen. Al sinds 2003 help ik mensen een nieuw leven te creëren door gezonder te leven. Het is bewezen dat mijn begeleiding met dieetplan werkt, omdat ik in de afgelopen jaren tienduizenden afvaltrajecten met succes heb begeleid.

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Een dieetschema met voedingsadvies laat je maken bij Total Body Balance

Wanneer je gezondheidscoach Dick Sandbergen inschakelt, ben je verzekerd van een dieetplan op maat. Voorafgaand aan een dieetschema van Total Body Balance, start je met een appeldag of een C9 om je lichaam zo goed mogelijk te ontdoen van alle zetmelen. Daarna begin je met jouw persoonlijke afslankprogramma. Ik stel dit dieetplan met voedingsadvies op maat voor je samen, en we vullen het aan met voedingssupplementen uit onze winkel, zodat je zeker weet dat je op een verantwoorde manier afslankt.

De stok achter de deur

Als onderdeel van het dieetplan blijf ik als jouw dieetcoach altijd een stok achter de deur. Dit is voor veel mensen de succesfactor gebleken. Je krijgt namelijk uitgebreide voedingsadviezen en er wordt gekeken waar je eventueel tegenaan loopt. Bovendien wordt jouw voortgang wekelijks gemonitord tijdens een afspraak. Werkt het dieetschema dat ik voor je heb samengesteld en heb je jouw streefgewicht bereikt? Dan blijf ik voor je klaarstaan om te zorgen dat jij op een gezond gewicht blijft. Dit noem ik de stabilisatiefase.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je graag een dieetplan met voedingsadvies laten maken door gezondheidscoach Dick Sandbergen voor persoonlijke hulp bij het afvallen? Informeer dan naar de mogelijkheden en ontdek hoe ik jou kan helpen op een gezond gewicht te komen. Heb je nog vragen over het dieetschema of mijn aanpak? Neem dan contact met mij op via 088 500 9000 of info@totalbodybalance.nl.

Gezonde goed gevulde voorraadkast