Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Een dieetschema laten samenstellen in Helmond

Bij Total Body Balance kun je uitstekend terecht als je een dieetschema met voedingsadvies wilt laten maken door een professional uit Helmond. Wij zijn een ervaren specialist en bieden ondersteuning bij het afvallen. Al sinds 2003 helpen wij mensen een nieuw leven te creëren via een afvalprogramma. Het is bewezen dat het werkt, dus je doet er goed aan om een dieetplan door onze experts uit Helmond te laten maken. Doordat je minder ongezonde dingen koopt, bespaar je op je uitgaven. Zo hoeft afvallen dus helemaal niet veel te kosten!

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Een dieetschema met voedingsadvies laat je maken door onze experts uit Helmond en Vught

Wanneer je een van onze gezondheidscoaches inschakelt, ben je verzekerd van een dieetplan op maat. Voorafgaand aan een dieetschema van Total Body Balance, gevestigd in Helmond en Vught, wordt jouw lichaam eerst gereinigd. Zodra bepaalde vervuilende stoffen opgeruimd zijn, start je met gezonder eten. Als doel van het dieetplan met voedingsadvies, dat onze dieetcoach uit Helmond voor je samenstelt, ga je minder eten. Om het gemis aan bepaalde voedingsstoffen te compenseren, krijg je bepaalde voedingssupplementen uit onze winkel mee. Zo krijg je alle voedingsstoffen binnen die je maar nodig hebt.

Wij monitoren zeer secuur

Als onderdeel van het dieetplan houdt jouw dieetcoach uit Helmond ook altijd een vinger aan de pols. Je krijgt uitgebreid voedingsadvies van een van onze experts. Bovendien wordt jouw voortgang wekelijks gemonitord. Werkt het dieetschema dat je bij ons in Helmond of Vught hebt laten samenstellen en heb je jouw streefgewicht bereikt? Dan blijven wij voor je klaar staan om te zorgen dat jij op een gezond gewicht blijft. Dit noemen wij de stabilisatiefase.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je graag een dieetplan met voedingsadvies laten maken door een gezondheidscoach in regio Helmond voor hulp bij het afvallen? Informeer dan naar onze mogelijkheden en ontdek hoe wij jou helpen op een gezond gewicht te komen. Heb je nog vragen over het samenstellen van een dieetschema door een van onze coaches uit Helmond of Vught? Neem dan contact met ons op via 088 500 9000 of info@totalbodybalance.nl.

Gezonde goed gevulde voorraadkast